Головне меню

Подати звернення

До уваги споживачів та операторів ринку харчових продуктів: інформуємо про невідповідність продукції

   Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області інформує споживачів 21.04.22 1та операторів ринку, які здійснюють виробництво та обіг харчових продуктів, щодо можливого на території Прикарпаття обігу масла селянського солодковершкового 73% жирності, виробник ТОВ «Пустомитівський молокозавод» (с. Пустомити, Гощанський район, Рівненська область), яке не відповідає вимогам законодавства про харчові продукти.

Читати детальніше...

До уваги аграріїв: наступають оптимальні строки обробки посівів озимої пшениці від бур'янів

   Однією з важливих умов формування високого урожаю посівів озимої пшениці є своєчасне 20.04.22 1знищення бур’янів. Адже бур’яни є більш агресивними конкурентами на ранніх етапах, в порівнянні з рослинами озимої пшениці за вологу, світло і поживні речовини, що зумовить зменшення площі живлення рослин, а відповідно і її здатність формувати більше сегментів колоса і квіток в колоску.

Читати детальніше...

Чому варто використовувати йодовану сіль і в чому її користь

   Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області в 2022 році 19.04.22розпочало роботу з проведення опитування батьків учнів 1-4 класів по територіальних громадах області з метою визначення харчових потреб та харчових звичок.

Читати детальніше...

Щодо відкликання з ринку продуктів

   До Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області надійшов 18.04.22 2.pngлист Державної служби України з питань безпечності та захисту споживачів щодо листа Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками від 21 березня 2022 року № 1748-001.1/002.0/17-22 стосовно повідомлення Агенції з лікарських засобів та медичних виробів Туреччини (ТММDA) від 18 березня 2022 року щодо відкликання з ринку компанією Abbott Laboratuarlari Ith. Ihr. ve Tic. Ltd. Sti. продуктів Similac Alimentum та Similac Elecare.

Читати детальніше...

Незабаром Великдень. Як уникнути небезпеки за святковим столом

   Великдень – це особливе свято, коли слідують традиціям і вірять у диво, а пасхальний 18.04.22 1стіл – обов’язковий Великодній атрибут. Цей Великдень особливий для українців, адже війна на нашій землі.
   Традиційно святкове меню може складатися із сорока страв, які символізують дні Великоднього посту. Але сьогодні для нас важлива не кількість страв, а можливість поділитися ними з ближніми, бо не в усіх українців є дах над головою та можливість придбати продукти.

Читати детальніше...

Гаряча лінія

Календар

Квітень 2025
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Пошук