Головне меню

Подати звернення

Заборонено ввезення харчових продуктів тваринного походження із неблагополучних по ящуру регіонів

  Харчові продукти тваринного походження – потенційний фактор передачі ящуру. 16.04.25 1
  Наразі є обмеження імпорту з Угорщини та Словаччини в Україну (в цих країнах нещодавно зафіксовані випадки ящуру).

Читати детальніше...

Спеціалісти управління фітосанітарної безпеки Держпродспоживслужби Івано-Франківщини провели весняні розкопки на визначення стану перезимівлі шкідників

  З метою визначення стану перезимівлі шкідливих організмів, спеціалісти відділу захисту 15.04.25 3рослин, фітосанітарної діагностики та прогнозування управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області провели весняні моніторингові обстеження сільськогосподарських угідь та ґрунтові весняні (уточнювальні) розкопки в полях сівозміни в господарствах області.

Читати детальніше...

Порядок видачі міжнародних сертифікатів

  Для експорту продукції власного виробництва оператори ринку мають дотримуватись 15.04.25 2вимог країни призначення. Підтвердженням цього є міжнародний сертифікат, який видають державні інспектори, державні ветеринарні інспектори або уповноважені особи.

Читати детальніше...

Спеціалісти Держпродспоживслужби розповіли студентам Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу про шкоду тютюнопаління

  Проблема куріння серед підлітків поширюється зі швидкістю епідемії, оскільки в силу 15.04.25 1своєї незрілості та маркетингових маніпуляцій їм важко оцінити небезпеку куріння.
  Тож з метою підвищення обізнаності молоді щодо шкідливого впливу тютюнопаління, в рамках проекту «Я знаю все про права споживачів», минулого тижня в Головному управлінні Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області відбувся навчально-практичний семінар для студентів Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу.

Читати детальніше...

В Букачівській громаді обговорили особливості з особливості організації харчування в закладах освіти

  Минулого тижня спеціалісти Рогатинського відділу Івано-Франківського районного 14.04.25 2управління Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області взяли участь у форумі для керівників закладів освіти, медичних сестер, відповідальних осіб за організацію харчування, кухарів харчоблоків та батьків учнів навчальних закладів Букачівської селищної громади з питань впровадження реформи шкільного харчування, який був проведений на базі Букачівського ліцею.

Читати детальніше...

Гаряча лінія

Календар

Квітень 2025
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Пошук