Головне меню

Подати звернення

Калькулятор расчета пеноблоков смотрите на этом ресурсе
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net Самое современное лечение грыж

Інформація Держпродспоживслужби Івано-Франківщини з питань протидії коронавірусу

 Спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області за період з 14 червня до 21 червня 2021 рокуffsdfsdfsdfsdf2222222111 здійснили 1240 моніторингові відвідування, виявлено 66 порушення (5,3%). Складено 33 протоколи, винесено 37 приписів та пропозицій, направлено 6 листів в органи місцевого самоврядування

Читати детальніше...

За участі спеціалістів Івано-Франківського управління Головного управління Держпродспоживслужби відбувся семінар з питань реформування шкільного харчування

 16 червня 2021 року в м. Івано-Франківську на базі ліцею № 5 за організації Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської радиsdefwefwefewfe та Івано-Франківського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області проведено нараду-семінар на тему «Реформування шкільного харчування: нове меню, форми обслуговування, модернізація харчоблоків»

Читати детальніше...

Ботулізм: що потрібно знати і як запобігти

 Ботулізм - важке захворювання, пов'язане з вживанням в їжу продуктів, що містять ботулінічний токсин, що продукується бактеріями.wwcvvsdfvdfgdferterterter Збудник ботулізму - Clostridium botulinum - широко поширений у природі з постійним місцем існування в ґрунті, утворює спори, надзвичайно стійкі до впливу хімічних і фізичних факторів (витримують кип’ятіння протягом 5 годин і гинуть при 120° С через 30 хвилин).

Читати детальніше...

Як обрати безпечне морозиво?

 Літо – пора сонця, відпочинку… і – морозива! Нині його продають скрізь і в таких кількостях, що розбігаються очі, і тут головне – правильно вибрати.kyukhjhhhhhhhhhhhhhhh6
 В Україні діють три національні стандарти на морозиво:

- ДСТУ 4733:2007 «Морозиво молочне, вершкове, пломбір. Загальні технічні умови»,

- ДСТУ 4734:2007 «Морозиво плодово-ягідне, ароматичне; щербет, лід. Загальні технічні умови»,

- ДСТУ 4735:2007 «Морозиво з комбінованим складом сировини. Загальні технічні умови».

Читати детальніше...

Увага: в окремих районах Івано-Франківщини посадки картоплі під загрозою пошкодження личинками колорадського жука

 За даними спеціалістів відділу прогнозування, фітосанітарної діагностики та аналізу ризиків управління фітосанітарної безпекиhgfghghjghj6555444f Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області, в Галицькому та Тлумацькому районах на ранніх посадках картоплі та помідорів спостерігається відродження личинок колорадського жука та пошкодження ними рослин.

Читати детальніше...

Гарячі новини

0304 n13 covid 19Враховуючи, що переважна частина працівників Держпродспоживслужби продовжує виконання своїх функцій безпосередньо на основних робочих місцях, з метою запобігання виникненню та розповсюдженню коронавірусної хвороби (COVID-19) закликаємо дотримуватися наступних додаткових до рекомендованих ВООЗ гігієнічних процедур під час перебування в установі:

1. Перед початком роботи помити руки з милом, висушити та обробити антисептиком для рук.

2. Дотримуватися безпечної відстані при спілкуванні, проведенні нарад, засідань, груповій роботі.

3. В кінці робочого дня проводити протирання поверхонь комп'ютера (клавіатура, "мишка").

4. Щоразу після користування дезінфікувати слухавку стаціонарного телефону, задіяні кнопки копіювальних та інших технічних пристроїв загального користування.

5. Ретельно слідкувати за утриманням в чистоті мобільних телефонів, а у разі необхідності передачі його третій особі забезпечити до та після використання його обробку антисептичною серветкою.

6. Звернути увагу на щільність розміщення працівників в кабінетах, за можливості тимчасово перерозподілити робочі місця.

7. Проводити провітрювання приміщень не рідше одного разу на годину, за можливості утримувати вікна частково відкритими.

8. Обов'язково залишати робоче місце на час обідньої перерви для проведення довготривалого провітрювання приміщення

Соціальні посилання

free joomla extensions

Гаряча лінія

Вхід

Пошук

Календар

Липень 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1