Головне меню

Калькулятор расчета пеноблоков смотрите на этом ресурсе
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net

Держпродспоживслужба Прикарпаття протидіє коронавірусу

 Спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області на виконання рішень Президента, Верховної Ради та Уряду проводять вghjgj8989789789777 межах своєї компетенції заходи щодо запобігання негативного розвитку епідситуації та забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення.
 Продовжується кампанія з інформаційного забезпечення населення. Спільно із Товариством Червоного Хреста блок інформаційних матеріалів (плакати різного напрямку щодо попередження коронавірусу) вивішуються в місцях перебування людей – аптеки, АЗС, продуктові магазини.

Читати детальніше...

Щодо алкоголю…

 Інформація про харчовий продукт, в т.ч. алкогольні напої, має бути точною, достовірною та зрозумілою для споживача. За це відповідає оператор ринку. гоьнтш77ш76677777орррІнформація про харчовий продукт може бути донесена через маркування, супровідні документи, рекламу.

Читати детальніше...

Вимоги до суб’єктів господарювання при здійсненні оптової та роздрібної торгівлі насінням та садивним матеріалом

 Повноваження державного контролю за обігом насіння і садивного матеріалу на території держави належать Державній службі України з питань безпечності43563425ц34443534342 харчових продуктів та захисту споживачів , а на території області – Головному управлінню Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області.
 Законодавство України у сфері насінництва та розсадництва складається із законів України “Про насіння і садивний матеріал” , “Про охорону прав на сорти рослин”, інших нормативно-правових актів, прийнятих відповідно до них.

Читати детальніше...

До ваги садоводів: обробіть плодові насадження до розпускання бруньок

 Встановлення теплої погоди сприяє виходу з місць зимівлі зимуючого запасу шкідників та активному заселенню ними плодових дерев і пошкодженнюуікпкеправпке5655555567 вегетативних (бруньки, листя), а з появою – і генеративних органів.
 Проти зимуючих шкідників, до розпускання бруньок за середньодобової температури повітря більше 4ºС в садах спеціалісти управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби в Іван-Франківській області рекомендують використовувати Препарат 30В к.е. (масло індустріальне) 40 л/га або 0,4 мл/20л води, (препарат дозволено використовувати і на присадибних ділянках).

Читати детальніше...

Для керівників дитячих садків Калуша провели семінар-нараду

 5 березня 2020 року спеціалісти Калуського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області спільнокег6г67ененее з фахівцями управління освіти Калуської міської ради провели семінар-нараду з питань впровадження системи НАССР та дотримання санітарно-гігієнічних вимог при організації харчування в харчоблоках дитячих дошкільних закладів міста Калуша.

Читати детальніше...

Гарячі новини

0304 n13 covid 19Враховуючи, що переважна частина працівників Держпродспоживслужби продовжує виконання своїх функцій безпосередньо на основних робочих місцях, з метою запобігання виникненню та розповсюдженню коронавірусної хвороби (COVID-19) закликаємо дотримуватися наступних додаткових до рекомендованих ВООЗ гігієнічних процедур під час перебування в установі:

1. Перед початком роботи помити руки з милом, висушити та обробити антисептиком для рук.

2. Дотримуватися безпечної відстані при спілкуванні, проведенні нарад, засідань, груповій роботі.

3. В кінці робочого дня проводити протирання поверхонь комп'ютера (клавіатура, "мишка").

4. Щоразу після користування дезінфікувати слухавку стаціонарного телефону, задіяні кнопки копіювальних та інших технічних пристроїв загального користування.

5. Ретельно слідкувати за утриманням в чистоті мобільних телефонів, а у разі необхідності передачі його третій особі забезпечити до та після використання його обробку антисептичною серветкою.

6. Звернути увагу на щільність розміщення працівників в кабінетах, за можливості тимчасово перерозподілити робочі місця.

7. Проводити провітрювання приміщень не рідше одного разу на годину, за можливості утримувати вікна частково відкритими.

8. Обов'язково залишати робоче місце на час обідньої перерви для проведення довготривалого провітрювання приміщення

Гаряча лінія

Вхід

Пошук