Головне меню

Калькулятор расчета пеноблоков смотрите на этом ресурсе
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net Как правильно варикоз лечить

Сертифікати здоров’я

Сертифікат здоров’я для харчових продуктів нетваринного походження

Методичні рекомендації щодо оформлення сертифіката здоров’я при експорті харчових продуктів нетваринного походження

Наказ Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області від 28.11.2018 р. № 832 «Про надання права видачі сертифікатів здоров’я»

 

Переліки державних інспекторів, які уповноважені здійснювати оформлення та видачу сертифікатів здоров’я при експорті харчових продуктів нетваринного походження, по Івано-Франківській області

 

Богородчанський район

Верховинський район

Галицький район

Городенківський район

Долинський район

Калуський район

Коломийський район

Косівський район

Надвірнянський район

Рогатинський район

Рожнятівський район

Снятинський район

Тисменицький район

Тлумацький район

м. Івано-Франківськ 1

м. Івано-Франківськ 2

м. Калуш

м. Коломия

м. Яремче

м. Болехів

Гарячі новини

0304 n13 covid 19Враховуючи, що переважна частина працівників Держпродспоживслужби продовжує виконання своїх функцій безпосередньо на основних робочих місцях, з метою запобігання виникненню та розповсюдженню коронавірусної хвороби (COVID-19) закликаємо дотримуватися наступних додаткових до рекомендованих ВООЗ гігієнічних процедур під час перебування в установі:

1. Перед початком роботи помити руки з милом, висушити та обробити антисептиком для рук.

2. Дотримуватися безпечної відстані при спілкуванні, проведенні нарад, засідань, груповій роботі.

3. В кінці робочого дня проводити протирання поверхонь комп'ютера (клавіатура, "мишка").

4. Щоразу після користування дезінфікувати слухавку стаціонарного телефону, задіяні кнопки копіювальних та інших технічних пристроїв загального користування.

5. Ретельно слідкувати за утриманням в чистоті мобільних телефонів, а у разі необхідності передачі його третій особі забезпечити до та після використання його обробку антисептичною серветкою.

6. Звернути увагу на щільність розміщення працівників в кабінетах, за можливості тимчасово перерозподілити робочі місця.

7. Проводити провітрювання приміщень не рідше одного разу на годину, за можливості утримувати вікна частково відкритими.

8. Обов'язково залишати робоче місце на час обідньої перерви для проведення довготривалого провітрювання приміщення

Гаряча лінія

Вхід

Пошук

Календар

Липень 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2