Головне меню
- Головна
- Структура
- Нормативно-правова база
- Державний нагляд
- Діяльність управління
- Безпечність х-п та ветеринарія
- Фітосанітарна безпека
- Держсанепіднагляд
- Захист споживачів
- Контроль за цінами
- Реєстрація сільгосптехніки
- Робота у вихідні дні
- Чергування
- Звіти про роботу
- Кабінет охорони праці
- Державні закупівлі
- Публічна інформація
- Запобігання корупції
- Очищення влади
- Кадрова політика
- Звернення громадян
- Пошук по сайту
- Анонси, оголошення
- Виступи в ЗМІ
- Контактна інформація
- Напишіть нам
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net Самое современное лечение грыж
До України з Фінляндії експортовано багатозернові хлібці з небезпечним кунжутом
До Головного управління Держпродспоживслужби в Івано- Франківській області надійшло інформаційне повідомлення системи швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів (RASFF)від 26.11.2020 р. № 2020.5025-fup3 стосовно виявлення несанкціонованої речовини оксиду етилену (0.094 mg/kg – ppm) у насінні кунжуту, що експортувалось з Індії (експортер: Accura Enterprises Pvt Ltd, Gandhinagar, Gujarat) через Нідерланди
Про реєстрацію осіб, які здійснюють господарську діяльність, пов'язану з виробництвом та обігом об’єктів регулювання у сфері карантину рослин
Реєстрації у центральному органі виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері карантину рослин, підлягають особи, які здійснюють господарську діяльність з обігу об'єктів регулювання у карантинній та регульованій зонах, здійснюють господарську діяльність з виробництва та маркування дерев’яного пакувального матеріалу, виробляють насіннєвий та садивний матеріал, здійснюють біологічний контроль з використанням біологічних контрольних організмів, здійснюють зберігання та переробку зерна.
УВАГА! Грип птиці на кордоні з Україною
Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області повідомляє, що згідно з офіційною інформацією Всесвітньої організації охорони здоров’я тварин (OIE) та Європейського Союзу (через систему нотифікації хвороб тварин – ADNS) на території Республіки Польща зареєстровані випадки на високопатогенний грип птиці.
Інформація Держпродспоживслужби Івано-Франківщини з питань протидії коронавірусу
Спеціалістами Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області за минулий тиждень (період з 23 до 29 листопада 2020 року) всього перевірено 2558 об’єктів, виявлено 188 порушень (7%). Складено 118 протоколів, 139 приписів, 25 листів направлено в органи місцевого самоврядування, 32листи - до Національної поліції.
До уваги споживачів: забракована продукція
Управління захисту споживачів Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області повідомляє про те, що працівниками відділу ринкового нагляду протягом жовтня 2020 року в ході планових перевірок характеристик продукції у суб’єкта господарювання за видом: низьковольтне електричне обладнання та дитяча іграшка, було виявлено продукцію, яка не відповідає вимогам нормативних документів та становить низький та середній ступінь загрози, а саме:
Гарячі новини
Враховуючи, що переважна частина працівників Держпродспоживслужби продовжує виконання своїх функцій безпосередньо на основних робочих місцях, з метою запобігання виникненню та розповсюдженню коронавірусної хвороби (COVID-19) закликаємо дотримуватися наступних додаткових до рекомендованих ВООЗ гігієнічних процедур під час перебування в установі:
1. Перед початком роботи помити руки з милом, висушити та обробити антисептиком для рук.
2. Дотримуватися безпечної відстані при спілкуванні, проведенні нарад, засідань, груповій роботі.
3. В кінці робочого дня проводити протирання поверхонь комп'ютера (клавіатура, "мишка").
4. Щоразу після користування дезінфікувати слухавку стаціонарного телефону, задіяні кнопки копіювальних та інших технічних пристроїв загального користування.
5. Ретельно слідкувати за утриманням в чистоті мобільних телефонів, а у разі необхідності передачі його третій особі забезпечити до та після використання його обробку антисептичною серветкою.
6. Звернути увагу на щільність розміщення працівників в кабінетах, за можливості тимчасово перерозподілити робочі місця.
7. Проводити провітрювання приміщень не рідше одного разу на годину, за можливості утримувати вікна частково відкритими.
8. Обов'язково залишати робоче місце на час обідньої перерви для проведення довготривалого провітрювання приміщення
Останні новини
- Держпродспоживслужба Прикарпаття забезпечує контроль за дотриманням вимог січневого посиленого карантину
- Встановлено факти невідповідності виробництва та/або обігу харчових продуктів
- Держпродспоживслужба інформує про протиепідемічні та карантинні вимоги під час відвідування гірськолижних курортів
- Підсумки-2020: результати здійснення державного контролю за дотриманням гігієнічних вимог на прикарпатських бійнях та потужностях з розбирання та обвалювання м’яса
Вхід
Пошук
Календар
Січень 2021 |
