Головне меню

Калькулятор расчета пеноблоков смотрите на этом ресурсе
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net Самое современное лечение грыж

Контроль Держпродспоживслужбою Прикарпаття за дотриманням протиепідемічних заходів в закладах громадського харчування

11111111111111dfgdfffffffffffdgdf

На території міста Івано-Франківська виявлено сказ лисиці

 7 жовтня 2020 року до Івано-Франківської міської державної лікарні ветеринарної медицини поступило повідомлення про те, що у ніч зrest54ertret334345654fgfff 6 на 7 жовтня в особисте господарство, яке розташоване по вулиці Чорновола, забігла лисиця. Собака, яка утримується в господарстві, нанесла покус лисиці.

Читати детальніше...

У Молдові затвердили вимоги щодо якості м’ясних виробів та продуктів, які імпортуються в країну

 Відповідно до інформації, отриманої Держпродспоживслужбою дипломатичними каналами, в Республіці Молдова постановою Урядуgghghty567867676ggggg Республіки Молдова від 19.08.2020 р. № 624 затверджено «Вимоги до якості м’ясних виробів та продуктів» (далі – Вимоги).

Читати детальніше...

Інформація Держпродспоживслужби Івано-Франківщини з питань протидії коронавірусу

 Спеціалістами Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області за 09.10.2020 р.:3345cvbcbgfgfffffff - всього перевірено - 128 об’єктів, виявлено 47 порушень.

- порушникам надано 28 приписи, складено 33 протоколи, направлено 8 листів до органів влади.

Читати детальніше...

Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України розробило проект наказу «Про затвердження Гігієнічних вимог до харчоблоку, розташованого в закладі загальної середньої освіти»

 Мінекономіки розробило проект наказу (https://cutt.ly/Kf8lDFe), яким буде встановлено гігієнічні вимоги до харчоблоків в школах, зокремаjhknuhuk88883334555fgfffffff передбачає визначити належну гігієнічну практику, дотримання якої необхідне для забезпечення безпечності харчових продуктів під час їх виробництва та/або обігу в закладах загальної середньої освіти.

Читати детальніше...

Гарячі новини

0304 n13 covid 19Враховуючи, що переважна частина працівників Держпродспоживслужби продовжує виконання своїх функцій безпосередньо на основних робочих місцях, з метою запобігання виникненню та розповсюдженню коронавірусної хвороби (COVID-19) закликаємо дотримуватися наступних додаткових до рекомендованих ВООЗ гігієнічних процедур під час перебування в установі:

1. Перед початком роботи помити руки з милом, висушити та обробити антисептиком для рук.

2. Дотримуватися безпечної відстані при спілкуванні, проведенні нарад, засідань, груповій роботі.

3. В кінці робочого дня проводити протирання поверхонь комп'ютера (клавіатура, "мишка").

4. Щоразу після користування дезінфікувати слухавку стаціонарного телефону, задіяні кнопки копіювальних та інших технічних пристроїв загального користування.

5. Ретельно слідкувати за утриманням в чистоті мобільних телефонів, а у разі необхідності передачі його третій особі забезпечити до та після використання його обробку антисептичною серветкою.

6. Звернути увагу на щільність розміщення працівників в кабінетах, за можливості тимчасово перерозподілити робочі місця.

7. Проводити провітрювання приміщень не рідше одного разу на годину, за можливості утримувати вікна частково відкритими.

8. Обов'язково залишати робоче місце на час обідньої перерви для проведення довготривалого провітрювання приміщення

Гаряча лінія

Вхід

Пошук

Календар

Жовтень 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1