Головне меню

Калькулятор расчета пеноблоков смотрите на этом ресурсе
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net Как правильно варикоз лечить

Застерігаємо громадян: повінь створює ризики спалахів інфекційних захворювань. Дотримуйтесь правил гігієни!

 Під час повені існує ризик спалахів інфекційних хвороб. Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області нагадує правила гігієни,coronavirus-49140261920 які допоможуть зменшити ризик захворіти.

Читати детальніше...

Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області надає поради для населення, яке постраждало внаслідок повені

 Зокрема, на територіях, постраждалих внаслідок повені, заборонено використання колодязної питної водиddsfsdcds4444sfdv33332 у зв’язку з інтенсивним хімічним та мікробним забрудненням. Це стосується навіть господарських потреб. Тому рекомендовано тимчасово забезпечити питне водопостачання привізною водою в ємностях для індивідуального та групового застосування і фасованою питною водою. Криничну воду можна вживати тільки після зниження рівня грунтових вод, очищення та дезінфекції криниці.
Дії після повені:

Читати детальніше...

В Держпродспоживслужбі відбувся круглий стіл із керівниками закладів фізичної культури та спорту Івано-Франківська

 24 червня відбулась робоча зустріч начальника та фахівців Головного управління Держпродспоживслужби Івано-Франківщини із керівниками закладів фізичної культуривавкупе544уеку4444 та спорту міста Івано-Франківська.

Читати детальніше...

Увага: потурбуйтесь про дезінфекцію вашого колодязя чи свердловини

 На Прикарпатті не вщухає негода, проливні дощі зруйнували десятки доріг та мостів, спричинили значні підтоплення сільгоспугідь та домогосподарств.укеку5444445777апекаепк
Оскільки вода розмила вміст гноївок і вигрібних ям, - за повінню можуть прийти інші негаразди; одне із них - інфекційні захворювання. Адже вживання сирої некип’яченої води і недоброякісних продуктів загрожує виникненням водних епідемій та харчових отруєнь.

Читати детальніше...

Держпродспоживслужба Івано-Франківщини: перевірки стануть жорсткішими із залученням ЗМІ та громадськості

 Після послаблення карантинних обмежень, пов’язаних із недопущення розповсюдження коронавірусної інфекції COVID-19,показники захворюваності населенняваіпркевнке34553425ввву4334 Івано-Франківщини стабільно зростають, а загальна епідемічна ситуація в області залишається напруженою.

Читати детальніше...

Гарячі новини

0304 n13 covid 19Враховуючи, що переважна частина працівників Держпродспоживслужби продовжує виконання своїх функцій безпосередньо на основних робочих місцях, з метою запобігання виникненню та розповсюдженню коронавірусної хвороби (COVID-19) закликаємо дотримуватися наступних додаткових до рекомендованих ВООЗ гігієнічних процедур під час перебування в установі:

1. Перед початком роботи помити руки з милом, висушити та обробити антисептиком для рук.

2. Дотримуватися безпечної відстані при спілкуванні, проведенні нарад, засідань, груповій роботі.

3. В кінці робочого дня проводити протирання поверхонь комп'ютера (клавіатура, "мишка").

4. Щоразу після користування дезінфікувати слухавку стаціонарного телефону, задіяні кнопки копіювальних та інших технічних пристроїв загального користування.

5. Ретельно слідкувати за утриманням в чистоті мобільних телефонів, а у разі необхідності передачі його третій особі забезпечити до та після використання його обробку антисептичною серветкою.

6. Звернути увагу на щільність розміщення працівників в кабінетах, за можливості тимчасово перерозподілити робочі місця.

7. Проводити провітрювання приміщень не рідше одного разу на годину, за можливості утримувати вікна частково відкритими.

8. Обов'язково залишати робоче місце на час обідньої перерви для проведення довготривалого провітрювання приміщення

Гаряча лінія

Вхід

Пошук