Головне меню

Калькулятор расчета пеноблоков смотрите на этом ресурсе
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net Как правильно варикоз лечить

Через ускладнення епідемічної ситуації з поширення коронавірусної інфекції в області вводять нові карантинні обмеження та посилюють контроль

 На Прикарпатті спостерігається погіршення епідемічної ситуації та зростання кількості підтверджених випадків захворюваності населення на COVID-19.вфісмкупа4уц444кк4увввв Причина очевидна – недотримання суб’єктами господарювання та населенням краю запроваджених карантинних обмежень та протиепідемічних вимог.

Читати детальніше...

Спеціалісти Снятинського районного управління Держпродспоживслужби взяли активну участь в ліквідації наслідків повені

 Стихія, що пройшла 23-24 червня територією Західної України, не обійшла і Снятинський район. Зокрема паводки зачепили 32 населені пункти, затопленовівув54уе34е3ввввввву 914 дворів та приміщень, де утримувались сільськогосподарські тварини.

Читати детальніше...

На Снятинщині провели семінар-навчання для власників закладів ресторанного господарства

 24 червня спеціалісти Снятинського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області на базі районноїcdgdrfesgesdrfg343444454 державної адміністрації провели семінар-навчання із власниками закладів громадського харчування.

Читати детальніше...

До уваги землекористувачів: обробіть посадки картоплі від фітофторозу

 Дощі, що пройшли на Прикарпатті, та підвищений температурний режим, який спостерігається, сприяли активізації збудника фітофторозу на картоплі.sdsssd545664ddedre44ee Хвороба активізується у вологу погоду; оптимальна температура для її розвитку - 22-27°С. Якщо зараження вже відбулось, із підвищенням температури зростає й швидкість інфекції.

Читати детальніше...

Держпродспоживслужба радить жителям краю провести лабораторний аналіз якості води в криницях

 На територіях, що потерпіли через повінь, заборонено використання колодязної питної води (навіть для господарських потреб) у зв’язку з інтенсивнимвкаркенр345534534534кккк хімічним та мікробним забрудненням.

Читати детальніше...

Гарячі новини

0304 n13 covid 19Враховуючи, що переважна частина працівників Держпродспоживслужби продовжує виконання своїх функцій безпосередньо на основних робочих місцях, з метою запобігання виникненню та розповсюдженню коронавірусної хвороби (COVID-19) закликаємо дотримуватися наступних додаткових до рекомендованих ВООЗ гігієнічних процедур під час перебування в установі:

1. Перед початком роботи помити руки з милом, висушити та обробити антисептиком для рук.

2. Дотримуватися безпечної відстані при спілкуванні, проведенні нарад, засідань, груповій роботі.

3. В кінці робочого дня проводити протирання поверхонь комп'ютера (клавіатура, "мишка").

4. Щоразу після користування дезінфікувати слухавку стаціонарного телефону, задіяні кнопки копіювальних та інших технічних пристроїв загального користування.

5. Ретельно слідкувати за утриманням в чистоті мобільних телефонів, а у разі необхідності передачі його третій особі забезпечити до та після використання його обробку антисептичною серветкою.

6. Звернути увагу на щільність розміщення працівників в кабінетах, за можливості тимчасово перерозподілити робочі місця.

7. Проводити провітрювання приміщень не рідше одного разу на годину, за можливості утримувати вікна частково відкритими.

8. Обов'язково залишати робоче місце на час обідньої перерви для проведення довготривалого провітрювання приміщення

Гаряча лінія

Вхід

Пошук