Головне меню

Калькулятор расчета пеноблоков смотрите на этом ресурсе
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net Самое современное лечение грыж

Держпродспоживслужба закликає: стережіться шахраїв!

 За інформацією деяких представників ресторанного бізнесу Прикарпаття, в області мають місце випадки шахрайських дій з боку невстановлених осіб, якіnfgnfg6633dff555 називають себе працівниками Держпродспоживслужби і, створюючи видимість проведення перевірок, намагаються чинити тиск на суб’єктів господарювання, вимагаючи незаконної винагороди.

Читати детальніше...

До уваги експортерів меду та продуктів бджільництва

 Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області звертає увагу тих, хто має намір експортувати мед та продуктиdgfgre54444drfdgf333 бджільництва: внесено зміни до форми Сертифіката здоров’я для експорту меду та продуктів бджільництва до Королівства Саудівська Аравія.

Читати детальніше...

У поточному році фахівцями Держпродспоживслужби видано ветеринарних свідоцтва на експорт меду втричі більше ніж торік

 Бджільництво відіграє важливу роль в житті людини. Бджола виробляє декілька унікальних речовин, головна з яких – мед.  Бджолинийвімауікау3534вв33 мед – це не лише надзвичайно смачно, а ще й корисно для здоров`я. Мед і продукти бджільництва містять практично всі поживні речовини, яких потребує наш організм. Це понад 180 біохімічних сполук, серед яких вітаміни, амінокислоти, мікроелементи та інші. Вони попереджують та лікують певні захворювання, а також нормалізують роботу серцево-судинної, нервової та травної систем. Також мед широко застосовується як інгредієнт до різних страв та косметичний засіб.

Читати детальніше...

У м'ясі механічної обвалки, яке надійшло до України з Польщі, виявили сальмонелу

 Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області повідомляє про отримання інформаційного повідомлення через системуrerewfredf444fdfdfd34 швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів (RASFF) від 18.12.2020 р. № 2020.5496-fup6 стосовно виявлення Salmonella enterica ser. Infantis (presence 25/g) в замороженому курячому м’ясі з гомілок, що експортувалось з Республіки Польща (виробник: PIRI PIRI Sp.z.o.o., Myslowice) до країн-членів ЄС, після чого зазначену продукцію переробили на м’ясо механічної обвалки (продавець: Wealthon corporate finance spolka z organiczona odpowiedzialnoscia, Warszawa), яку експортували до України – партія 21 000,0 кг, (отримувач: ТОВ «Глікон», вукл. Фосфорна 8/4, м. Дніпро, 49102).

Читати детальніше...

Спеціалісти Держпродспоживслужби Івано-Франківщини завітали з солодкими подарунками до дітей із Залучанського будинку-інтернату

В Україні Святий Миколай завжди вважався покровителем і заступником усіх дітей. У цей день діти чекають його з нетерпінням, бо знають, що заgfregt5r67766543323 слухняність, працьовитість та добрі вчинки Святий Миколай принесе подарунки та солодощі.

Читати детальніше...

Гарячі новини

0304 n13 covid 19Враховуючи, що переважна частина працівників Держпродспоживслужби продовжує виконання своїх функцій безпосередньо на основних робочих місцях, з метою запобігання виникненню та розповсюдженню коронавірусної хвороби (COVID-19) закликаємо дотримуватися наступних додаткових до рекомендованих ВООЗ гігієнічних процедур під час перебування в установі:

1. Перед початком роботи помити руки з милом, висушити та обробити антисептиком для рук.

2. Дотримуватися безпечної відстані при спілкуванні, проведенні нарад, засідань, груповій роботі.

3. В кінці робочого дня проводити протирання поверхонь комп'ютера (клавіатура, "мишка").

4. Щоразу після користування дезінфікувати слухавку стаціонарного телефону, задіяні кнопки копіювальних та інших технічних пристроїв загального користування.

5. Ретельно слідкувати за утриманням в чистоті мобільних телефонів, а у разі необхідності передачі його третій особі забезпечити до та після використання його обробку антисептичною серветкою.

6. Звернути увагу на щільність розміщення працівників в кабінетах, за можливості тимчасово перерозподілити робочі місця.

7. Проводити провітрювання приміщень не рідше одного разу на годину, за можливості утримувати вікна частково відкритими.

8. Обов'язково залишати робоче місце на час обідньої перерви для проведення довготривалого провітрювання приміщення

Гаряча лінія

Вхід

Пошук

Календар

Січень 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31