Error loading images. One or more images were not found.
Best pornstars Jamie Jackson, Tyler Nixon in Crazy Blowjob, Massage xxx clip Detention Clean Up XXX Home video of hot sex with Dasi West and her boyfriend PetiteHDPorn Tiny teen Janice Griffith fucked indian sex scandal hot desi gf fucked hard in style and riding on top of him indian cheating wife sucking husband friend in hotel room Anaar Beemar NueFliks India Porn Web Series xxx indian taboo sex move Sexy vadhina modda cheeke neighbour video xxx telugu sex
Безпечність харчових продуктів: на що варто звернути увагу при купівлі ковбасних виробів
Значна кількість звернень, що надходять до Держпродспоживслужби стосується ковбаси і ковбасних виробів, а саме якості та умов зберігання в точках продажу цього продукту.
Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області нагадує споживачам про два важливих правила:
• утримайтеся від купівлі продукції на стихійних ринках;
• уважно читайте інформацію на етикетці, повний перелік якої визначено статтею 6 Закону України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів».
З огляду на те, що ковбасні вироби часто продають на вагу – у споживча не завжди є можливість вивчити інформацію на маркуванні товару. В такому випадку інформація про продукт надається на вимогу споживача оператором ринку харчових продуктів, який реалізує харчовий продукт, у супровідній документації чи в інший спосіб (у доступній наочній формі).
Окремо нагадуємо споживачам, що в Україні діють Правила роздрібної торгівлі продовольчими товарами, якими, зокрема, визначено:
• поверхні ковбасних виробів і копченостей протирають рушником, кінці оболонки зрізають, видаляють обв'язки, обвітрені зрізи зачищають;
• попереднє фасування ковбас і копченостей передбачається в обсягах потреби не більше одного дня реалізації;
• на замовлення споживача продавець зобов'язаний нарізати ковбасу, копченості, шинку та інше, додержуючись санітарно-гігієнічних правил. Нарізані шматки викладають на чистий посуд або пакувальний папір за допомогою ножа або виделки.
Якщо у вас виникли сумніви в якості та безпечності харчового продукту, що реалізується у призначених для цього місцях, а суб’єкт господарювання відмовляться вирішити це питання – ви можете оформити офіційне звернення до Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області, обравши один із способів:
- подати звернення власноруч або надіслати поштою за адресою: вул.Берегова, 24, м. Івано-Франківськ, 76019,
- направити на електронну адресу – ifdergprod@vetif.gov.ua,
- заповнити електронну форму на вебсайті Головного управління –
https://vetif.gov.ua/component/banners/click/36.html
Контактний телефон 0342-511389.