Головне меню

Подати звернення

В Букачівській громаді обговорили особливості з особливості організації харчування в закладах освіти

  Минулого тижня спеціалісти Рогатинського відділу Івано-Франківського районного 14.04.25 2управління Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області взяли участь у форумі для керівників закладів освіти, медичних сестер, відповідальних осіб за організацію харчування, кухарів харчоблоків та батьків учнів навчальних закладів Букачівської селищної громади з питань впровадження реформи шкільного харчування, який був проведений на базі Букачівського ліцею.

  Під час роботи учасники обговорили особливості організації харчування здобувачів дошкільної та загальної середньої освіти відповідно до чинних вимог санітарного законодавства.
  Спеціалісти Рогатинського відділу Держпродспоживслужби Прикарпаття довели до відома учасників основні вимоги порядку організації харчування у закладах освіти, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 24 березня 2021 р. № 305.
  Крім того, було наголошено на необхідності впровадження та дієвості системи НАССР в харчоблоках закладів загальної середньої освіти, вимогах до ведення медичної документації на харчоблоці, в тому числі: журналу обліку виконання норм харчування, бракеражного журналу харчових продуктів, що надійшли від постачальника харчових продуктів, бракеражного журналу готових страв, меню-розкладу, дотримання санітарно гігієнічних вимог з організації харчування дітей в освітніх закладах.

14.04.25 2 1

14.04.25 2 2

14.04.25 2 3

Гаряча лінія

Календар

Квітень 2025
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Пошук