Головне меню

Подати звернення

Безпечність харчових продуктів : на що варто звернути увагу, купуючи ранні овочі

  Навесні на прилавках магазинів та на агропродовольчих ринках з’являється велика 30.04.25 1кількість свіжих сезонних овочів та зелені, які користуються великим попитом серед споживачів.
  Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області нагадує про прості правила безпечного вибору овочів:

  - По-перше, робіть закупи тільки у спеціально відведених для цього місцях – на агропродовольчих ринках або в торговельних мережах, куди потрапляє лише продукція, що попередньо пройшла контроль безпечності. На вимогу споживача реалізатор повинен надати відповідні документи для ознайомлення.
  - По-друге, варто пам’ятати про додержання правил гігієни. Ні в якому разі не споживайте овочі, ретельно не промивши їх.
  - По-третє, звертайте увагу на зовнішній вигляд овочів. Якщо на них є сліди псування – варто утриматись від споживання.
  Дотримання цих простих правил убезпечить вас від негативних наслідків. Будьте уважні і обережні, бережіть своє здоров’я і здоров’я своїх близьких!

Гаряча лінія

Календар

Квітень 2025
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Пошук