Головне меню
- Головна
- Структура
- Нормативно-правова база
- Державний нагляд
- Діяльність управління
- Безпечність х-п та ветеринарія
- Фітосанітарна безпека
- Держсанепіднагляд
- Захист споживачів
- Реєстрація сільгосптехніки
- Робота у вихідні дні
- Плани роботи
- Звіти про роботу
- Чергування
- Кабінет охорони праці
- Кабінет цивільного захисту
- Кабінет енергоменеджменту
- Кабінет внутрішнього контролю
- Внутрішній аудит
- Державні закупівлі
- Публічна інформація
- Запобігання корупції
- Очищення влади
- Кадрова політика
- Звернення громадян
- Співпраця з громадами
- Пошук по сайту
- Анонси, оголошення
- Контактна інформація
Best pornstars Jamie Jackson, Tyler Nixon in Crazy Blowjob, Massage xxx clip Detention Clean Up XXX Home video of hot sex with Dasi West and her boyfriend PetiteHDPorn Tiny teen Janice Griffith fucked indian sex scandal hot desi gf fucked hard in style and riding on top of him indian cheating wife sucking husband friend in hotel room Anaar Beemar NueFliks India Porn Web Series xxx indian taboo sex move Sexy vadhina modda cheeke neighbour video xxx telugu sex
На Городенківщині відбувся семінар з питань організації шкільного харчування
18 лютого 2025 року спеціалісти Городенківського відділу Коломийського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області спільно з відділом освіти Городенківської міської ради та суб’єктом господарювання, що забезпечує харчування в Городенківській міській громаді, провели семінар-навчання з питань організації харчування дітей. Крім того, було проведено практичне заняття для кухарів з приготування страв на базі кухні ресторану «Мері Ленд».
В семінарі взяли участь медичні працівники закладів освіти, кухарі та відповідальні особи за організацію харчування в закладах загальної середньої освіти Городенківської міської громади.
Мета семінару-навчання – покращити організацію харчування учнів у закладах загальної середньої освіти громади, дотримуватись норм харчування відповідно до постанови КМУ від 24 березня 2021 року №305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку», гігієнічних вимог при приготуванні страв на харчоблоці, ведення необхідної документації, правил особистої гігієни та санітарно-гігієнічних вимог всіма працівниками харчоблоків.
Під час роботи організатори звернули увагу на особливості ведення документації на харчоблоці, в тому числі журналу обліку виконання норм харчування. Були розглянуті основні помилки при складанні примірних чотиритижневих сезонних меню, вимоги до складання технологічних карт, меню-розкладів відповідно до вікових категорій, ведення загального обліку здобувачів освіти/дітей, що забезпечуються гарячим харчуванням тощо.
Після виступів організаторів відбувся змістовний діалог між учасниками семінару з основних проблемних питань.
Останні новини
- Знай свої права: повернення товару, придбаного в кредит
- На Городенківщині відбувся семінар з питань організації шкільного харчування
- Щодо розміщення базових станцій стільникового зв'язку
- Спеціалісти Держпродспоживслужби Івано-Франківщини обстежили громадські криниці на території Тисменицької міської громади