Головне меню
- Головна
- Структура
- Нормативно-правова база
- Державний нагляд
- Діяльність управління
- Безпечність х-п та ветеринарія
- Фітосанітарна безпека
- Держсанепіднагляд
- Захист споживачів
- Реєстрація сільгосптехніки
- Робота у вихідні дні
- Плани роботи
- Звіти про роботу
- Чергування
- Кабінет охорони праці
- Кабінет цивільного захисту
- Кабінет енергоменеджменту
- Кабінет внутрішнього контролю
- Внутрішній аудит
- Державні закупівлі
- Публічна інформація
- Запобігання корупції
- Очищення влади
- Кадрова політика
- Звернення громадян
- Співпраця з громадами
- Пошук по сайту
- Анонси, оголошення
- Контактна інформація
Best pornstars Jamie Jackson, Tyler Nixon in Crazy Blowjob, Massage xxx clip Detention Clean Up XXX Home video of hot sex with Dasi West and her boyfriend PetiteHDPorn Tiny teen Janice Griffith fucked indian sex scandal hot desi gf fucked hard in style and riding on top of him indian cheating wife sucking husband friend in hotel room Anaar Beemar NueFliks India Porn Web Series xxx indian taboo sex move Sexy vadhina modda cheeke neighbour video xxx telugu sex
На Калущині провели тренінги з питань організації харчування в освітніх закладах
Спеціалісти Калуського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області впродовж двох тижнів провели практичні тренінги щодо організації харчування дітей для керівників, медичних сестер, комірників, кухарів та відповідальних за організацію харчування осіб закладів дошкільної та загальної середньої освіти Верхнянської, Войнилівської та Новицької територіальних громад Калуського району.
Під час роботи основна увага зосереджувалась на веденні медичної документації на харчоблоці, в тому числі журналу обліку виконання норм харчування. Були розглянуті основні помилки при складанні примірних чотиритижневих сезонних меню, вимоги до складання технологічних карт, меню-розкладів відповідно до вікових категорій, ведення загального обліку здобувачів освіти/дітей, що забезпечуються гарячим харчуванням, а також здобувачів освіти/дітей з особливими дієтичними потребами.
В ході тренінгів учасникам пропонували розв’язання ситуаційних завдань із визначення планового та фактичного споживання основних харчових продуктів, відхилення від норм споживання та відсотку їх виконання.
Такі практичні вправи забезпечили не лише здобуття нових теоретичних знань учасниками заходу, але й сприяли закріпленню практичних навичок.
Останні новини
- Безпечність харчових продуктів: відвідування кафе і ресторанів – що варто знати
- На Калущині провели тренінги з питань організації харчування в освітніх закладах
- Знай свої права: якісне насіння – запорука врожаю
- В Держпродспоживслужбі Прикарпаття провели засідання колегії з питань підсумків роботи за 2024 та основних планів на 2025 рік