Головне меню

Калькулятор расчета пеноблоков смотрите на этом ресурсе
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net Как правильно варикоз лечить

До уваги суб’єктів господарювання / операторів ринку харчових продуктів : щодо державної реєстрації потужностей

   Із опублікуванням в Офіційному віснику України (№ 26) 08.04.2016 наказу Мінагрополітики від 10 лютого 2016 р. № 39 "Про затвердження Порядку проведення державної реєстрації потужностей, ведення державного реєстру потужностей операторів ринку та надання інформації з нього заінтересованим суб’єктам", зареєстрованого в Мін'юсті 12 березня 2016 року за № 382/28512, розпочато процес державної реєстрації потужностей. 2341
  Згідно вимог статті 25 Закону України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів" оператори ринку харчових продуктів, які провадять діяльність, що не вимагає отримання експлуатаційного дозволу, зобов’язані зареєструвати потужності, які використовуються на будь-якій стадії виробництва та /або обігу харчових продуктів.

   Для державної реєстрації та присвоєння особистого реєстраційного номера потужності, суб’єкт господарювання/ оператор ринку зобов'язаний подати до територіального органу Держпродспоживслужби (управління держпродспоживслужби в районі/місті) заяву про державну реєстрацію потужності (зразок додається). Інформуємо, що державній реєстрації підлягає кожна окрема потужність оператора ринку.

Читати детальніше...

Увага ! Лептоспіроз ВРХ

    За результатами досліджень Івано-Франківської регіональної державної лабораторії ветеринарної медицини 01.06.2016 року встановлено лептоспіроз ВРХ в кількості 33 гол. у ПФГ «Поточище», с. Поточище, Городенківський район (звіт про результати дослідження від 01.06.2016 року).               З метою координації дії щодо локалізації та ліквідації захворювання Рішенням Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Городенківській райдержадміністрації господарство оголошено неблагополучним щодо лептоспірозу, накладені карантинні обмеження та затверджений план заходів щодо ліквідації захворювання. В господарстві вживаються заходи щодо оздоровлення відповідно діючої Інструкції.lepto

Безпечний відпочинок та повноцінне оздоровлення дітей області влітку 2016 року

   Одним із пріоритетних завдань для Держпродспоживслужби є забезпечення повноцінного та безпечного відпочинкуvelodeti та оздоровлення дітей.                              Держпродспоживслужба як правонаступник Державної санітарно-епідеміологічної служби України з квітня поточного року приступила до виконання функцій з державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства.  Держпродспоживслужба видала розпорядчі документи стосовно дотримання санітарного законодавства під час оздоровлення та відпочинку дітей у 2016 році та звернулася до керівників місцевих органів виконавчої влади та місцевого самоврядування стосовно вжиття вичерпних заходів, спрямованих на дотримання санітарного законодавства в дитячих закладах оздоровлення та відпочинку.

Читати детальніше...

Увага ! Борщівник Сосновського: загроза здоров’ю людей і довкіллю

 Останніми роками значного поширення на території області набула небезпечна шкідлива дика рослина - Борщівни?к Сосно?вського (Heracleum sosnowskyi Manden). Atopic dermatitis child
   У борщівника Сосновського дуже отруйний сік, який викликає важкі опіки у людей і тварин. І стебла, і листя, і квіти борщівнику містять фурокумарин – речовину, що різко підвищує чутливість людського організму до ультрафіолетового випромінювання. Найсильніші опіки борщівник викликає при контакті з вологою шкірою у сонячні дні.

Читати детальніше...

Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області застерігає:

       З початком грибного сезону в нашій області щороку реєструються випадки отруєнь неїстівними грибами серед населення, які призводять до важких,slide-6 а інколи навіть летальних випадків. Це такі гриби, як бліда поганка, мухомори, опеньки несправжні та багато інших. Для отруєння досить з'їсти половину поганки, а смертність від неї досягає більш як у 50 % випадків.

Читати детальніше...

Гарячі новини

0304 n13 covid 19Враховуючи, що переважна частина працівників Держпродспоживслужби продовжує виконання своїх функцій безпосередньо на основних робочих місцях, з метою запобігання виникненню та розповсюдженню коронавірусної хвороби (COVID-19) закликаємо дотримуватися наступних додаткових до рекомендованих ВООЗ гігієнічних процедур під час перебування в установі:

1. Перед початком роботи помити руки з милом, висушити та обробити антисептиком для рук.

2. Дотримуватися безпечної відстані при спілкуванні, проведенні нарад, засідань, груповій роботі.

3. В кінці робочого дня проводити протирання поверхонь комп'ютера (клавіатура, "мишка").

4. Щоразу після користування дезінфікувати слухавку стаціонарного телефону, задіяні кнопки копіювальних та інших технічних пристроїв загального користування.

5. Ретельно слідкувати за утриманням в чистоті мобільних телефонів, а у разі необхідності передачі його третій особі забезпечити до та після використання його обробку антисептичною серветкою.

6. Звернути увагу на щільність розміщення працівників в кабінетах, за можливості тимчасово перерозподілити робочі місця.

7. Проводити провітрювання приміщень не рідше одного разу на годину, за можливості утримувати вікна частково відкритими.

8. Обов'язково залишати робоче місце на час обідньої перерви для проведення довготривалого провітрювання приміщення

Гаряча лінія

Вхід

Пошук

Календар

Липень 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2