Головне меню

Подати звернення

На Прикарпатті радіаційний фон та радіологічні показники у харчових продуктах в межах норми

   За результатами щоденного моніторингу радіаційного фону, який проводиться спільно з 04.12.12 2фахівцями Івано-Франківської регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби, в місті Івано-Франківську перевищень рівнів природних фонових значень не відзначалося.

Читати детальніше...

Знак про заборону куріння у приміщеннях усіх форм власності обов'язковий

   Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області інформує: щоб 04.12.23 1повідомити відвідувачів, які можливо ще не знають про заборону куріння, у приміщеннях усіх форм власності має бути знак про заборону куріння і текст «Куріння, вживання, використання тютюнових виробів, електронних сигарет, пристроїв для споживання тютюнових виробів без їх згоряння, кальянів заборонено!».

Читати детальніше...

Держпродспоживслужба Івано-Франківщини проведе курс тренінгів з питань впровадження системи НАССР на харчоблоках закладів освіти

   Івано-Франківським міським управлінням Головного управління Держпродспоживслужби розпочато 30.11.23 4курс навчальних семінарів щодо запровадження, застосування та підтримання дієвості системи НАССР на харчоблоках закладів освіти.

Читати детальніше...

Спеціалісти Держпродспоживслужби Прикарпаття провели «години споживчих знань» для учнів Калуських ліцеїв

   Протягом листопада 2023 року спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби 30.11.23 3в Івано-Франківській області відповідно до затвердженого плану роботи провели «години споживчих знань» – інформаційно-ознайомчі заходи – для дітей шкільного віку у Верхнянському, Новицькому, Голинському, Підмихайлівському ліцеях Калуського району.

Читати детальніше...

Знай свої права: маркування молока і молочних продуктів

   Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області звертає увагу 30.11.23 2споживачів, що статтею 6 Закону України «Про молоко та молочні продукти» заборонено використовувати жири та білки немолочного походження, будь-які стабілізатори і консерванти у виробництві традиційних молочних продуктів (масло, сир, сметана, ряжанка, кефір, сир кисломолочний).

Читати детальніше...

Гаряча лінія

Календар

Квітень 2025
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Пошук