Головне меню

Подати звернення

На Калущині за участю фахівців Держпродспоживслужби проведено семінар для операторів ринку харчових продуктів

   21 жовтня 2021 року спеціалісти Калуського міського управління Головного 22.10.21 1управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області спільно з працівниками управлінням економічного розвитку Калуської міської ради провели семінар-нараду із суб’єктами господарювання та операторами ринку харчових продуктів.

Читати детальніше...

Фальсифікація меду: ознаки і методи виявлення

  Мед – це не просто смачний, але і дуже корисний продукт. Справжня його цінність 21.10.21криється у речовині натурального походження. Але для отримання великої кількості натурального продукту потрібні значні витрати. Тому недобросовісні торговці дуже часто вдаються до фальсифікації меду. Звичайний споживач розпізнати підробку не завжди здатний. Тож придбати справжній корисний продукт – справа зовсім не проста.

Читати детальніше...

В Івано-Франківській області вакцинують проти сибірки усіх сприйнятливих тварин

  В Івано-Франківській області налічується 175 стаціонарно неблагополучних населених20.10.21 1 пунктів щодо сибірки, де були у свій час зареєстровані спалахи захворювання. Крім того, в області є 108 відомих місць захоронень трупів тварин, що загинули від сибірки.

Читати детальніше...

Прикарпаття – в «помаранчевій» зоні епідемічної небезпеки

   З 18 жовтня 2021 року в Івано-Франківській області встановлено «помаранчевий» 19.10.21 4рівень епідемічної небезпеки. Ситуація щодо поширення коронавірусної інфекції COVID-19 в Україні залишається неблагополучною з тенденцією до погіршення. Значно зростають показники захворюваності, госпіталізації хворих, збільшується кількість летальних випадків.

Читати детальніше...

Повідомлення RASFF щодо виявлення сальмонели у курятині

   До Головного управління Держпродспоживслужби в Івано- Франківській області 19.10.21 3надійшло інформаційне повідомлення системи швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів RASFF від 15.10.2021 р. №2021.5575 стосовно виявлення Salmonella Enteritidis у курячому м’ясі, що експортувалось з Польщі (виробник: Cedrob S.A. Ciechanow; місце зберігання: AMP Logistyka, Plonsk, Poland), продукцію надіслано до України у кількості 1600 кг (отримувач: ПМП «ВІНТЕР», вул. Лідавська,1 м.Луцьк 43000).

Читати детальніше...