Головне меню

Подати звернення

Повідомлення RASFF щодо виявлення сальмонели у курятині

   До Головного управління Держпродспоживслужби в Івано- Франківській області 19.10.21 3надійшло інформаційне повідомлення системи швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів RASFF від 15.10.2021 р. №2021.5575 стосовно виявлення Salmonella Enteritidis у курячому м’ясі, що експортувалось з Польщі (виробник: Cedrob S.A. Ciechanow; місце зберігання: AMP Logistyka, Plonsk, Poland), продукцію надіслано до України у кількості 1600 кг (отримувач: ПМП «ВІНТЕР», вул. Лідавська,1 м.Луцьк 43000).

Читати детальніше...

Спеціалісти управління фітосанітарної безпеки Держпродспоживслужби Івано-Франківщини провели ґрунтові розкопки на виявлення шкідників

   З метою розробки прогнозу фітосанітарного стану агроценозів, визначення19.10.21 2 обсягів захисту посівів від шкідливих організмів та потреби у засобах захисту рослин на 2022 рік, спеціалісти управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області провели ґрунтові розкопки та обстеження сільськогосподарських угідь на виявлення шкідливих організмів в базових та інших господарствах Івано-Франківської області.

Читати детальніше...

Черговий випадок сказу в Івано-Франківській області

   Івано-Франківською регіональною державною лабораторією Держпродспоживслужби 19.10.21 1встановлено сказ собаки, який належав громадянину (собака нанесла покус власниці) м.Городенка Городенківської ОТГ Коломийського району Івано-Франківської області.

Читати детальніше...

Інформація Держпродспоживслужби Івано-Франківщини з питань протидії коронавірусу

  Спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області 18.10.21 2за період з 11 до 17 жовтня 2021 року (із врахуванням вихідних днів) здійснили 1368 моніторингових відвідувань, виявили 154 порушення (11%), склали 101 протокол, надали 75 пропозицій.

Читати детальніше...

Як зберігати картоплю правильно

  На вулиці – середина осені, зібрано весь урожай картоплі, якусь 18.10.21 1частину залишено для споживання, а більшу частину потрібно десь зберігати протягом всієї зими. І тут виникає питання – як зберігати картоплю правильно, де зберігати, та як запобігти її псуванню протягом всього періоду зберігання. Скористайтесь порадами спеціалістів управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області.

Читати детальніше...

Гаряча лінія

Календар

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Пошук