Головне меню
- Головна
- Структура
- Нормативно-правова база
- Державний нагляд
- Діяльність управління
- Безпечність х-п та ветеринарія
- Фітосанітарна безпека
- Держсанепіднагляд
- Захист споживачів
- Реєстрація сільгосптехніки
- Робота у вихідні дні
- Плани роботи
- Звіти про роботу
- Чергування
- Кабінет охорони праці
- Кабінет цивільного захисту
- Кабінет енергоменеджменту
- Кабінет внутрішнього контролю
- Внутрішній аудит
- Державні закупівлі
- Публічна інформація
- Запобігання корупції
- Очищення влади
- Кадрова політика
- Звернення громадян
- Співпраця з громадами
- Пошук по сайту
- Анонси, оголошення
- Контактна інформація
Best pornstars Jamie Jackson, Tyler Nixon in Crazy Blowjob, Massage xxx clip Detention Clean Up XXX Home video of hot sex with Dasi West and her boyfriend PetiteHDPorn Tiny teen Janice Griffith fucked indian sex scandal hot desi gf fucked hard in style and riding on top of him indian cheating wife sucking husband friend in hotel room Anaar Beemar NueFliks India Porn Web Series xxx indian taboo sex move Sexy vadhina modda cheeke neighbour video xxx telugu sex
«Готуємо смачно та корисно!» - на базі Калуського ВПУ № 7 проведено семінар-майстер-клас
22 грудня 2021 року на базі Калуського ВПУ № 7 управлінням освіти Калуської міської ради за участю спеціалістів Калуського міського та районного управлінь Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області та викладачів професійно-теоретичної підготовки кухарів ВПУ №7 проведено семінар-майстер-клас з директорами та кухарами закладів загальної середньої освіти Калуської територіальної громади, а також підприємцями-організаторами харчування з питань розробки та впровадження нового примірного чотиритижневого меню.
Семінар відбувся під гаслом «Готуємо смачно та корисно!».
Захід розпочався з теоретичної частини, під час якої були обговорені головні відмінності та принципові зміни в організації харчування, відповідно до постанови КМ України від 24.03.2021 р. № 305 «Порядок та норми організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку» та Санітарного регламенту, оскільки з січня запроваджуються нове шкільне меню.
В ході роботи обговорено впровадження нових стандартів харчування школярів, технологічні підходи приготування страв за збірником Євгена Клопотенка та ризики виникнення харчових отруєнь в організованих дитячих колективах у випадку порушень технології приготування та реалізації страв.
Після завершення семінару учасники мали можливість продегустувати страви, які готували майстри виробничого навчання.
Останні новини
- Для захисту від ящуру заборонено випас худоби в 10-кілометровій зоні біля кордону
- Безпечність харчових продуктів : на що варто звернути увагу, купуючи ранні овочі
- Відбувся форум з реформування системи шкільного харчування в Надвірнянській міській громаді
- До уваги власників сільськогосподарських угідь: під час застосування пестицидів необхідно дотримуватись вимог чинного законодавства
Календар
Квітень 2025 |
