Головне меню

Подати звернення

«Готуємо смачно та корисно!» - на базі Калуського ВПУ № 7 проведено семінар-майстер-клас

   22 грудня 2021 року на базі Калуського ВПУ № 7 управлінням освіти Калуської 28.12.21 1міської ради за участю спеціалістів Калуського міського та районного управлінь Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області та викладачів професійно-теоретичної підготовки кухарів ВПУ №7 проведено семінар-майстер-клас з директорами та кухарами закладів загальної середньої освіти Калуської територіальної громади, а також підприємцями-організаторами харчування з питань розробки та впровадження нового примірного чотиритижневого меню.

 Семінар відбувся під гаслом «Готуємо смачно та корисно!».
 Захід розпочався з теоретичної частини, під час якої були обговорені головні відмінності та принципові зміни в організації харчування, відповідно до постанови КМ України від 24.03.2021 р. № 305 «Порядок та норми організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку» та Санітарного регламенту, оскільки з січня запроваджуються нове шкільне меню.
 В ході роботи обговорено впровадження нових стандартів харчування школярів, технологічні підходи приготування страв за збірником Євгена Клопотенка та ризики виникнення харчових отруєнь в організованих дитячих колективах у випадку порушень технології приготування та реалізації страв.
 Після завершення семінару учасники мали можливість продегустувати страви, які готували майстри виробничого навчання.

 

28.12.21 фото1

 

28.12.21 фото2

 

28.12.21 фото3

Гаряча лінія

Календар

Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Пошук