Головне меню

Подати звернення

Калькулятор расчета пеноблоков смотрите на этом ресурсе
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net Самое современное лечение грыж

В Снятинській та Коломийській громадах обговорили питання організації харчування в освітніх закладах

   14-15 грудня 2021 року спеціалістами Головного управління Держпродспоживслужби11.08.21 1 Івано-Франківщини проведено два семінари з питань організації харчування в закладах освіти та складання чотиритижневого перспективного сезонного меню.


  Перший семінар організували фахівці Снятинського управління для керівників закладів освіти та підприємців, які здійснюють харчування дітей в освітніх закладах Снятинської міської громади; в другому заході, котрий в онлайн-режимі провели фахівці Коломийського міського управління, взяли участь працівники управління освіти Коломийської міської ради, керівники, медичні працівники, відповідальні особи та кухарі закладів освіти Коломийської міської громади.
  Харчування відіграє надзвичайно важливу роль для повноцінного розвитку і зростання дітей. Тож учасникам семінарів було наголошено не необхідності виконання вимог постанови КМУ від 24.03.2021 № 305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку».
  В ході роботи було обговорено особливості, норми та порядок організації харчування в закладах дошкільної та загальної середньої освіти, низку новацій, спрямованих на забезпечення здорового харчування дітей, а також розглянуто проблемні питання.

 

16.12.21фото-1

 

16.12.21фото-2

 

16.12.21фото-3

Гарячі новини

0304 n13 covid 19Враховуючи, що переважна частина працівників Держпродспоживслужби продовжує виконання своїх функцій безпосередньо на основних робочих місцях, з метою запобігання виникненню та розповсюдженню коронавірусної хвороби (COVID-19) закликаємо дотримуватися наступних додаткових до рекомендованих ВООЗ гігієнічних процедур під час перебування в установі:

1. Перед початком роботи помити руки з милом, висушити та обробити антисептиком для рук.

2. Дотримуватися безпечної відстані при спілкуванні, проведенні нарад, засідань, груповій роботі.

3. В кінці робочого дня проводити протирання поверхонь комп'ютера (клавіатура, "мишка").

4. Щоразу після користування дезінфікувати слухавку стаціонарного телефону, задіяні кнопки копіювальних та інших технічних пристроїв загального користування.

5. Ретельно слідкувати за утриманням в чистоті мобільних телефонів, а у разі необхідності передачі його третій особі забезпечити до та після використання його обробку антисептичною серветкою.

6. Звернути увагу на щільність розміщення працівників в кабінетах, за можливості тимчасово перерозподілити робочі місця.

7. Проводити провітрювання приміщень не рідше одного разу на годину, за можливості утримувати вікна частково відкритими.

8. Обов'язково залишати робоче місце на час обідньої перерви для проведення довготривалого провітрювання приміщення

Соціальні посилання

free joomla extensions

Гаряча лінія

Вхід

Пошук

Календар

Січень 2022
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6