Головне меню
- Головна
- Структура
- Нормативно-правова база
- Державний нагляд
- Діяльність управління
- Безпечність х-п та ветеринарія
- Фітосанітарна безпека
- Держсанепіднагляд
- Захист споживачів
- Реєстрація сільгосптехніки
- Робота у вихідні дні
- Плани роботи
- Звіти про роботу
- Чергування
- Кабінет охорони праці
- Кабінет цивільного захисту
- Кабінет енергоменеджменту
- Кабінет внутрішнього контролю
- Внутрішній аудит
- Державні закупівлі
- Публічна інформація
- Запобігання корупції
- Очищення влади
- Кадрова політика
- Звернення громадян
- Співпраця з громадами
- Пошук по сайту
- Анонси, оголошення
- Контактна інформація
Best pornstars Jamie Jackson, Tyler Nixon in Crazy Blowjob, Massage xxx clip Detention Clean Up XXX Home video of hot sex with Dasi West and her boyfriend PetiteHDPorn Tiny teen Janice Griffith fucked indian sex scandal hot desi gf fucked hard in style and riding on top of him indian cheating wife sucking husband friend in hotel room Anaar Beemar NueFliks India Porn Web Series xxx indian taboo sex move Sexy vadhina modda cheeke neighbour video xxx telugu sex
В Заболотівській територіальній громаді обговорили питання впровадження примірного чотиритижневого сезонного меню в дошкільних закладах
Спеціалісти Снятинського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області 01 грудня 2021 року провели семінар-навчання на тему: «Виконання Наказу МОЗ України від 05.11.2021 № 2441 «Про затвердження рекомендованого Примірного чотиритижневого сезонного меню» для керівників та медичних працівників дошкільних закладів Заболотівської територіальної громади.
Під час навчання було розглянуто ряд важливих питань, а саме:
- раціональне та повноцінне, збалансоване харчування дітей, оптимальність режиму харчування,
- постачання харчових продуктів в заклад відповідно до санітарно-гігієнічних вимог і норм,
- дотримання термінів реалізації харчових продуктів та умови їх зберігання,
- вимоги до зберігання добових проб готової продукції та порядок ведення відповідної документації,
- умови температурного режиму при приготуванні готових страв тощо.
Спеціалісти Держпродспоживслужби наголосили, що здоров’я дітей є показником правильної організації хар¬чування в закладі дошкільної освіти, а раціональне харчування – це фі¬зіологічно повноцінне харчування, різноманітне і збалансоване за всі¬ма компонентами. Воно забезпечує зростання, нормальний розвиток та життєдіяльність дитини. Збалансований дитячий раціон має бути оптимальним у кіль¬кісному та якісному співвідношенні поживних речовин – білків, жирів, вуглеводів, а також вітамінів, мікро- та макро-елементів та жирних кислот.
В підсумку семінару спеціалісти відповіли на запитання, які виникли під час роботи, та вручили учасникам інформаційні листівки.
Останні новини
- Для захисту від ящуру заборонено випас худоби в 10-кілометровій зоні біля кордону
- Безпечність харчових продуктів : на що варто звернути увагу, купуючи ранні овочі
- Відбувся форум з реформування системи шкільного харчування в Надвірнянській міській громаді
- До уваги власників сільськогосподарських угідь: під час застосування пестицидів необхідно дотримуватись вимог чинного законодавства
Календар
Квітень 2025 |
