Головне меню

Подати звернення

Інформація Держпродспоживслужби Івано-Франківщини з питань протидії коронавірусу

   З моменту встановлення на Прикарпатті «червоного» рівня епідемічної 01.11.21 3небезпеки поширення коронавірусної інфекції – протягом вихідних днів 30-31 жовтня 2021 року спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області здійснили 932 моніторингових відвідування (раптові перевірки), виявили 71 порушення (8%), склали 41 протокол, надали 42 пропозиції.

  Працювало 32 робочі групи спільно з працівниками Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.
  Перевірки проводилися за участю представників 20 територіальних громад.
  Зокрема перевірено:
  - закладів громадського харчування – 269: виявлено 15 порушень (5,5%), складено 7 протоколів, надано 11 пропозицій;
  - об’єктів торгівлі продовольчими товарами – 323: виявлено 38 порушень (12%), складено 29 протоколів, надано 16 пропозицій;
  - об’єктів торгівлі непродовольчими товарами – 235: виявлено 7 порушень (3%), складено 1 протокол, надано 6 пропозицій;
  - агропродовольчих ринків – 25 перевірок: виявлено 8 порушень (32%), складено 4 протоколи, надано 6 пропозицій;
  - перукарень – 22: порушень не виявлено;
  - інших об’єктів – 58: виявлено 3 порушення (5%), надано 3 пропозиції.

  Головне управління вчергове звертає увагу суб’єктів господарювання, краян та гостей області: перервати ланцюг захворюваності можна лише шляхом дотримання протиепідемічних вимог та вакцинації.
  Маски у громадських місцях, миття з милом та дезінфекція рук, дотримання соціальної та фізичної дистанції, уникання масових скупчень – ці нескладні правила значно знизять ризики для здоров’я.
  Наголошуємо: ВАКЦИНАЦІЯ ефективно запобігає тяжкому перебігу хвороби і рятує життя.
  Тож вакцинуйтесь і заохочуйте щеплення серед родичів та друзів!

Гаряча лінія

Календар

Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Пошук