Головне меню
- Головна
- Структура
- Нормативно-правова база
- Державний нагляд
- Діяльність управління
- Безпечність х-п та ветеринарія
- Фітосанітарна безпека
- Держсанепіднагляд
- Захист споживачів
- Реєстрація сільгосптехніки
- Робота у вихідні дні
- Плани роботи
- Звіти про роботу
- Чергування
- Кабінет охорони праці
- Кабінет цивільного захисту
- Кабінет енергоменеджменту
- Кабінет внутрішнього контролю
- Внутрішній аудит
- Державні закупівлі
- Публічна інформація
- Запобігання корупції
- Очищення влади
- Кадрова політика
- Звернення громадян
- Співпраця з громадами
- Пошук по сайту
- Анонси, оголошення
- Контактна інформація
Best pornstars Jamie Jackson, Tyler Nixon in Crazy Blowjob, Massage xxx clip Detention Clean Up XXX Home video of hot sex with Dasi West and her boyfriend PetiteHDPorn Tiny teen Janice Griffith fucked indian sex scandal hot desi gf fucked hard in style and riding on top of him indian cheating wife sucking husband friend in hotel room Anaar Beemar NueFliks India Porn Web Series xxx indian taboo sex move Sexy vadhina modda cheeke neighbour video xxx telugu sex
Про спалах харчового отруєння в закладі швидкого харчування «Cryspy» (Кріспі) м.Калуш
Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області повідомляє про випадок харчового отруєння в закладі швидкого харчування «Cryspy» (Кріспі) м.Калуш.
Станом на 05.10.2021 р. в інфекційний відділ Калуської міської лікарні госпіталізовано 8 осіб, в т.ч. 2 дітей віком до 18 років, які харчувалися в закладі громадського харчування - кафе «Cryspy» (Кріспі), що знаходиться в м.Калуш, Калуської міської ради Івано-Франківської області.
В усіх хворих встановлено попередній діагноз «Гострий гастроентероколіт, сальмонельоз?». Стан хворих середнього ступеня важкості, при поступленні хворі скаржились на багаторазову діарею, нудоту та блювання, біль в животі та підвищення температури тіла до 38 градусів С. Хворі 02.10.2021 р. вживали лаваш з курячим м’ясом та часниковим соусом.
Перший хворий поступив у суботу 02.10.2021 р., 5 осіб – у неділю 03.10.2021 р., 2 особи – в понеділок 04.10.2021р.
04.10.2021 р. після отримання екстрених повідомлень спеціалістами Калуського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області проведено санітарно-епідеміологічне обстеження об’єкту та позаплановий захід державного нагляду (контролю) у сфері безпечності харчових продуктів.
Виявлено порушення санітарних норм та порушення у сфері безпечності харчових продуктів: перехрест потоків сировини та готової продукції, не промаркований розроблювальний інвентар, відсутність дезінфікуючих середників, не проводився контроль температурного режиму холодильного обладнання та ін..
В ході епідрозслідування відібрано 20 змивів з об’єктів навколишнього середовища на патогенну, умовно патогенну флору та БГКП, 1 пробу харчових продуктів (філе куряче), 1 пробу води питної для мікробіологічного та санітарно-хімічного дослідження.
Вжиті заходи:
- за порушення у сфері санітарного законодавства на фізичну особу-підприємця складено протокол;
- готуються приписи про усунення виявлених порушень у сфері санітарного законодавства та у сфері безпечності харчових продуктів;
- направлено листи до Головного управління Національної поліції в Івано-Франківської області та голови Калуської міської громади;
- винесено розпорядження про припинення роботи закладу терміном на 10 днів.
Останні новини
- Держпродспоживслужба Прикарпаття інформує про особливості розвитку шкідників та хвороб сільгоспкультур у травні 2025 року
- Для захисту від ящуру заборонено випас худоби в 10-кілометровій зоні біля кордону
- Безпечність харчових продуктів : на що варто звернути увагу, купуючи ранні овочі
- Відбувся форум з реформування системи шкільного харчування в Надвірнянській міській громаді