Головне меню

Подати звернення

В Івано-Франківській області відбулося засідання комісії з питань узгодження різниці в тарифах за ЖКП

   Розпорядженням Івано-Франківської обласної державної адміністрації від 11.05.2017 р №248112084 «Про утворення територіальної комісії з питань узгодження заборгованості з різниці в тарифах» було утворено територіальну комісію, затверджено її склад, регламент роботи та положення.

  До роботи в комісії було залучено і представника сектору контролю за регульованими цінами Головного управління Держпродспоживслужби.
Різниця в тарифах – це відшкодування із бюджету суми грошей за невідповідність між встановленими цінами на житлово-комунальні послуги та їхньою реальною собівартістю.

Читати детальніше...

До уваги експортерів

  До уваги експортерів, які відправляють продукцію до Євразійського економічного союзу5890-9 (Вірменія, Білорусь, Казахстан, Киргизія, Росія).

 01 липня 2017 року вводяться в дію «Решение Совета Комиссии от 30.11.2016 № 157
«Об утверждении Единых карантинных фитосанитарных требований, предъявляемых к подкарантинной продукции и подкарантинным обьектам на таможенной границе и на таможенной территории Евразийского экономического союза».

Читати детальніше...

Роз’яснювальна робота щодо запровадження системи HACCP – пріоритетне завдання Держпродспоживслужби Прикарпаття

  На Прикарпатті проводиться значна роз’яснювальна робота з суб’єктами господарюванняdds66dedrqq щодо особливостей та строків запровадження процедур заснованих на принципах системи HACCP на виробництві.
  За підтримки райдержадміністрацій та виконкомів міських рад відбулися семінари -навчання в усіх районах та містах області, в яких взяло участь більше 400 представників місцевих виробників харчовий продуктів. Під час даних заходів підприємцям роз’яснювали основні положення харчового законодавства та обговорювали з ними питання забезпечення належної виробничої практики, дотримання гігієнічних вимог щодо поводження з харчовими продуктами, забезпечення простежуваності по харчовому ланцюгу, запровадження процедур заснованих на принципах системи HACCP, надавались відповідні консультації.

Читати детальніше...

Обережно – картопляна хвороба! Корисні поради для споживачів

  Картопляна хвороба хліба – одне з найпоширеніших захворювань хліба, спричиняєтьсяkartq33 спорами картопляної (сінної) палички, які потрапляють у хліб разом з борошном. Ці спори гинуть тільки при температурі 130 градусів С. Найбільшого розвитку ці мікроорганізми досягають при температурі 35-40 градусів С. Тому хвороба найчастіше проявляється в літній період.

Читати детальніше...

Вимоги до виробництва органічної продукції в Україні

  Все більшої популярності у світі зокрема в Україні,55orga55 набирає продукція органічного походження. Причиною цього є зростаюча різниця між якістю та рівнем безпеки продуктів, що виробляються сьогодні і сертифікованими органічними продуктами. Адже, органічними можуть бути лише ті продукти, які вироблені відповідно до затверджених правил (стандартів), а виробництво пройшло процедуру сертифікації в установленому порядку.

Читати детальніше...

Гаряча лінія

Календар

Листопад 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Пошук