Головне меню
- Головна
- Структура
- Нормативно-правова база
- Державний нагляд
- Діяльність управління
- Безпечність х-п та ветеринарія
- Фітосанітарна безпека
- Держсанепіднагляд
- Захист споживачів
- Реєстрація сільгосптехніки
- Робота у вихідні дні
- Плани роботи
- Звіти про роботу
- Чергування
- Кабінет охорони праці
- Кабінет цивільного захисту
- Кабінет енергоменеджменту
- Кабінет внутрішнього контролю
- Внутрішній аудит
- Державні закупівлі
- Публічна інформація
- Запобігання корупції
- Очищення влади
- Кадрова політика
- Звернення громадян
- Співпраця з громадами
- Пошук по сайту
- Анонси, оголошення
- Контактна інформація
Best pornstars Jamie Jackson, Tyler Nixon in Crazy Blowjob, Massage xxx clip Detention Clean Up XXX Home video of hot sex with Dasi West and her boyfriend PetiteHDPorn Tiny teen Janice Griffith fucked indian sex scandal hot desi gf fucked hard in style and riding on top of him indian cheating wife sucking husband friend in hotel room Anaar Beemar NueFliks India Porn Web Series xxx indian taboo sex move Sexy vadhina modda cheeke neighbour video xxx telugu sex
Роз’яснювальна робота щодо запровадження системи HACCP – пріоритетне завдання Держпродспоживслужби Прикарпаття
На Прикарпатті проводиться значна роз’яснювальна робота з суб’єктами господарювання щодо особливостей та строків запровадження процедур заснованих на принципах системи HACCP на виробництві.
За підтримки райдержадміністрацій та виконкомів міських рад відбулися семінари -навчання в усіх районах та містах області, в яких взяло участь більше 400 представників місцевих виробників харчовий продуктів. Під час даних заходів підприємцям роз’яснювали основні положення харчового законодавства та обговорювали з ними питання забезпечення належної виробничої практики, дотримання гігієнічних вимог щодо поводження з харчовими продуктами, забезпечення простежуваності по харчовому ланцюгу, запровадження процедур заснованих на принципах системи HACCP, надавались відповідні консультації.
Представникам харчового бізнесу наголошували не зволікати з запровадженням процедур НАССР, адже часу залишилося мало: з 2019 року дотримання принципів системи HACCP стане обов’язковим для всіх українських виробників харчових продуктів (крім первинного виробництва), а для потужностей, які провадять діяльність з харчовими продуктами, у складі яких є необроблені інгредієнти тваринного походження (крім малих потужностей) ця норма набирає чинності з 20 вересня 2017 року.
Важливим кроком є інформаційне забезпечення:
- на допомогу операторам ринку харчових продуктів розроблені пам’ятки, рекомендації; направлено листи-нагадування.
- постійно працює сайт Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області, де як і оператори ринку харчових продуктів, так і споживачі можуть ознайомитись з вимогами харчового законодавства, новинами; розміщені контактні телефони за якими оператори ринку харчових продуктів можуть безпосередньо звернутись для одержання відповідної інформації до спеціалістів Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області та територіальних управлінь в районах та містах.
Календар
Листопад 2024 |
Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд |
28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 |
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15
|
16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 1 |