Головне меню

Подати звернення

Держпродспоживслужба Івано-Франківщини сприяє розширенню експортної спроможності підприємств області

   18 липня 2024 року спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в 19.07.24 1Івано-Франківській області – начальник управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Іван Васьків та начальник відділу карантину рослин управління фітосанітарної безпеки Олег Смеркло – взяли участь у навчальному вебінарі для менеджерів з експорту підприємств західного регіону України на тему «Ефективне управління бізнесом та організація ключових експортно-орієнтовних бізнес-процесів».

  Учасниками стали представники та посадовці понад дев′яносто підприємств, які ведуть зовнішньоекономічну діяльність та зацікавлені в її розширенні.
  Серед основних питань, які обговорювались на вебінарі:
  - провадження діяльності у сфері виробництва харчових продуктів;
  - особливості документального оформлення експорту продуктів, зокрема м′яса та м′ясопродуктів, молокопродуктів, рибопродуктів, яєчних продуктів та продуктів бджільництва;
  - умови та вимоги законодавства у сфері безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини, фітосанітарної безпеки щодо здійснення експорту;
  - імплементація законодавства до Регламентів та Директив Європейського Союзу;
  - ознайомлення та доведення до бізнесу сучасних вимог законодавства для здійснення експортно-імпортних операцій;
  - процес реєстрації та валідації операторів ринку у системі TRACES NT;
  - процедура оформлення та порядок видачі ветеринарних та фітосанітарних сертифікатів.
  Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області забезпечує постійну підтримку бізнесу в межах компетенції, зокрема в питанні розширення експорту вітчизняної продукції.

Гаряча лінія

Календар

Жовтень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Пошук