Головне меню

Подати звернення

Предмети, пов’язані з використанням та вживанням тютюну заборонені

   Досі бачите попільнички або будь-які інші предмети, пов’язані з вживанням тютюнових виробів 29.11.23 1на видному місці у закладах ресторанного господарства?
   Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області наголошує: відповідно до чинного законодавства це заборонено.

  Зробіть 3 маленьких кроки, і може саме ваші дії зменшать кількість порушень антитютюнового законодавства і захистять здоров’я українців.
  - Зробіть фото правопорушення.
  - Дізнайтесь найменування та адресу закладу для заповнення звернення (має бути на фіскальному чеку або ж в куточку споживача).
  - Надішліть скаргу до Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області https://vetif.gov.ua/activity-management/online-pruyomnaa.html.
  Представники Держпродспоживслужби прийдуть до закладу, перевірять чи є правопорушення, і у разі підтвердження – випишуть штраф. Спершу штраф для закладу складає 3 000 гривень, а за кожне повторне протягом року порушення – 15 000.
  Якщо ж до того часу ознак правопорушення вже не буде, Головне управління Держпродспоживслужби усе одно проведе інформаційно-роз’яснювальну роботу, тож ваша скарга принесе тільки користь.

29.11.23 1 фото1

Гаряча лінія

Календар

Пошук