Головне меню
- Головна
- Структура
- Нормативно-правова база
- Державний нагляд
- Діяльність управління
- Безпечність х-п та ветеринарія
- Фітосанітарна безпека
- Держсанепіднагляд
- Захист споживачів
- Реєстрація сільгосптехніки
- Робота у вихідні дні
- Плани роботи
- Звіти про роботу
- Чергування
- Кабінет охорони праці
- Кабінет цивільного захисту
- Кабінет енергоменеджменту
- Кабінет внутрішнього контролю
- Внутрішній аудит
- Державні закупівлі
- Публічна інформація
- Запобігання корупції
- Очищення влади
- Кадрова політика
- Звернення громадян
- Співпраця з громадами
- Пошук по сайту
- Анонси, оголошення
- Контактна інформація
Best pornstars Jamie Jackson, Tyler Nixon in Crazy Blowjob, Massage xxx clip Detention Clean Up XXX Home video of hot sex with Dasi West and her boyfriend PetiteHDPorn Tiny teen Janice Griffith fucked indian sex scandal hot desi gf fucked hard in style and riding on top of him indian cheating wife sucking husband friend in hotel room Anaar Beemar NueFliks India Porn Web Series xxx indian taboo sex move Sexy vadhina modda cheeke neighbour video xxx telugu sex
На Калущині провели семінар з питань організації харчування в закладах ресторанного господарства
28 червня 2023 року спеціалісти Калуського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області на базі готельно–ресторанного комплексу «Green Park» в с. Вістова провели семінар-навчання для керівників закладів ресторанного господарства Калуського району.
На семінарі розглядались питання організації харчування організованих груп, недопущення виникнення епідемічних ускладнень в літній період, а також впровадження системи НАССР в закладах ресторанного господарства.
Під час роботи обговорено особливості організації харчування організованих груп дітей, які приїжджають на відпочинок, дотримання вимог щодо складання меню з метою забезпечення безпечного та здорового харчування, щодо переліку заборонених для вживання дітям харчових продуктів та страв, проведення відомчого лабораторного контролю якості готових страв та води, змивів з об’єктів довкілля, дотримання гігієнічних вимог та технології приготування страв.
Крім того було розглянуто питання проходження періодичних медичних оглядів працівниками закладів, причини, механізми та фактори передачі, заходи з профілактики виникнення харчових отруєнь, застосування вимог постійно діючих процедур заснованих на принципах НАССР.
Календар
Листопад 2024 |
Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд |
28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 |
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15
|
16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 1 |