Головне меню
- Головна
- Структура
- Нормативно-правова база
- Державний нагляд
- Діяльність управління
- Безпечність х-п та ветеринарія
- Фітосанітарна безпека
- Держсанепіднагляд
- Захист споживачів
- Реєстрація сільгосптехніки
- Робота у вихідні дні
- Плани роботи
- Звіти про роботу
- Чергування
- Кабінет охорони праці
- Кабінет цивільного захисту
- Кабінет енергоменеджменту
- Кабінет внутрішнього контролю
- Внутрішній аудит
- Державні закупівлі
- Публічна інформація
- Запобігання корупції
- Очищення влади
- Кадрова політика
- Звернення громадян
- Співпраця з громадами
- Пошук по сайту
- Анонси, оголошення
- Контактна інформація
Best pornstars Jamie Jackson, Tyler Nixon in Crazy Blowjob, Massage xxx clip Detention Clean Up XXX Home video of hot sex with Dasi West and her boyfriend PetiteHDPorn Tiny teen Janice Griffith fucked indian sex scandal hot desi gf fucked hard in style and riding on top of him indian cheating wife sucking husband friend in hotel room Anaar Beemar NueFliks India Porn Web Series xxx indian taboo sex move Sexy vadhina modda cheeke neighbour video xxx telugu sex
Спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби долучилися до забезпечення військовослужбовців якісними харчовими продуктами
Захисники України повинні бути забезпечені не лише військовим спорядженням, але і якісними та безпечними продуктами харчування.
Волонтерський пункт, який розгорнуто на базі ліцею імені Миколи Сабата, в місті Івано-Франківську, забезпечує наших військовослужбовців вівсяними батончиками, які є не тільки поживними, але й дуже корисними.
Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області надало допомогу ініціаторам волонтерського пункту у розробці технологічної документації з приготування вівсяних батончиків на фронт.
Батончики складаються з вівсяних пластівців, горіхів та насіння, сухофруктів (чорносливу, кураги, родзинок та фініків), меду та масла вершкового, є джерелом енергії, природніх вуглеводів, вітамінів та мікроелементів.
На базі Івано-Франківської регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби здійснюються фізико-хімічні дослідження батончиків з метою визначення хімічного складу: вмісту білків, жирів та вуглеводів, а також енергетичної цінності.
Одночасно, волонтерам надано розроблені Головним управлінням «Рекомендації для волонтерських пунктів приготування їжі» та роз’яснено основні санітарно-гігієнічні вимоги.
Бережіть себе та своїх близьких та залишайтеся здоровими!
Календар
Листопад 2024 |
Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд |
28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 |
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15
|
16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 1 |