Головне меню

Подати звернення

Спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби долучилися до забезпечення військовослужбовців якісними харчовими продуктами

  Захисники України повинні бути забезпечені не лише військовим спорядженням, 05.04.22 2 1.pngале і якісними та безпечними продуктами харчування.
  Волонтерський пункт, який розгорнуто на базі ліцею імені Миколи Сабата, в місті Івано-Франківську, забезпечує наших військовослужбовців вівсяними батончиками, які є не тільки поживними, але й дуже корисними.
  Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області надало допомогу ініціаторам волонтерського пункту у розробці технологічної документації з приготування вівсяних батончиків на фронт.

 Батончики складаються з вівсяних пластівців, горіхів та насіння, сухофруктів (чорносливу, кураги, родзинок та фініків), меду та масла вершкового, є джерелом енергії, природніх вуглеводів, вітамінів та мікроелементів.
 На базі Івано-Франківської регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби здійснюються фізико-хімічні дослідження батончиків з метою визначення хімічного складу: вмісту білків, жирів та вуглеводів, а також енергетичної цінності.
 Одночасно, волонтерам надано розроблені Головним управлінням «Рекомендації для волонтерських пунктів приготування їжі» та роз’яснено основні санітарно-гігієнічні вимоги.
 Бережіть себе та своїх близьких та залишайтеся здоровими!

Гаряча лінія

Календар

Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Пошук