Головне меню

Подати звернення

На платформі продовольчої безпеки з'явилася можливість укладання угод та замовлення логістичних послуг

   Національна платформа продовольчої безпеки отримала новий функціонал. 05.04.22 1Тепер за допомогою платформи можна укласти угоди між покупцем та постачальником та замовити логістичні послуги. Нагадаємо, всього за 10 діб роботи платформи на ній зареєстровано понад 1500 учасників та понад 1000 позицій попиту та пропозицій.

 Національна платформа продовольчої безпеки створена для об’єднання зусиль виробників харчових продуктів, міжнародних організацій, торгових мереж для розвитку української економіки в умовах війни. Через неї можна поінформувати учасників ринку про свої потреби, а також сповістити про наявні пропозиції.
 «Платформа допомагає бачити баланс попиту та пропозицій продовольчих товарів, а також отримувати інформаці про дефіцитні товари для забезпечення продовольчої безпеки в державі. Ми поступово розширюємо її функціонал. Так, на сьогоднішній день додано дві важливі функції – замовлення логістичних послуг та підписання угод в режимі онлайн», - розповів т.в.о. Голови Держпродспоживслужби Анатолій Вовнюк.
 У подальших планах розвитку платформи – залучення максимальної кількості підприємств харчової промисловості, починаючи від агрофірм і закінчуючи кінцевими точками продажів. Це надасть можливість бачити історію споживання і виробництва всіх товарів продовольчої групи від лану до столу.
 Нагадаємо, реєстрація та робота на платформі для всіх учасників безкоштовна.

 Довідка. Національна платформа продовольчої безпеки розроблена та впроваджується Держпродспоживслужбою за підтримки Офісу Президента України, Міністерства економіки та торгівлі України, Міністерства інфраструктури та Міністерства аграрної політики та продовольства України.
 В якості бази для платформи використано всесвітньо відоме українське програмне рішення Creatio, яке компанія «Террасофт» надала безкоштовно. Налаштування рішення, також на волонтерських засадах, за лічені дні здійснила компанія Banza, провідний партнер «Террасофт» в Україні та світі. На реалізацію проекту кошти з держбюджету не залучалися.

Гаряча лінія

Календар

Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Пошук