Головне меню

Подати звернення

До Національної платформи продовольчої безпеки долучилися вже більше тисячі користувачів

   На Національній платформі продовольчої безпеки за 10 днів зареєструвалися 30.03.2022 1і почали працювати більше тисячі користувачів. На ній уже розміщено близько 700 запитів і 400 пропозицій, які орієнтовані для задоволення потреб учасників Збройних сил України, територіальної оборони, громадян України та торговельних мереж.

 «Платформа є зручним та оперативним інструментом для пошуку найнеобхідніших продуктів і товарів широкого вжитку, пропозицій для виробників із урахування логістичних можливостей. У період, коли відбувається переміщення виробничих потужностей, втрачено раніше налагоджені зв'язки, вона є зручним механізмом поновлення партнерських стосунків і налагодження конструктивної роботи», - сказав т.в.о. Голови Держпродспоживслужби Анатолій Вовнюк. Він закликав агрофірми, виробників, торговельні мережі, військові адміністрації та органи влади активніше користуватись цим майданчиком.
 Нагадаємо, Національна платформа продовольчої безпеки створена для об’єднання зусиль виробників харчових продуктів, міжнародних організацій, торгових мереж для розвитку української економіки в умовах війни. Через неї можна поінформувати учасників ринку про свої потреби, а також сповістити про наявні пропозиції.
 Реєстрація та робота на платформі для всіх учасників безкоштовна.
 Довідка: Національна платформа продовольчої безпеки розроблена та впроваджується Держпродспоживслужбою за підтримки Офісу Президента України, Міністерства економіки та торгівлі України, Міністерства інфраструктури та Міністерства аграрної політики та продовольства України.
 В якості бази для платформи використано всесвітньо відоме українське програмне рішення Creatio, яке компанія «Террасофт» надала безкоштовно. Налаштування рішення, також на волонтерських засадах, за лічені дні здійснила компанія Banza, провідний партнер «Террасофт» в Україні та світі. На реалізацію проекту кошти з держбюджету не залучалися.

Гарячі новини

0304 n13 covid 19Враховуючи, що переважна частина працівників Держпродспоживслужби продовжує виконання своїх функцій безпосередньо на основних робочих місцях, з метою запобігання виникненню та розповсюдженню коронавірусної хвороби (COVID-19) закликаємо дотримуватися наступних додаткових до рекомендованих ВООЗ гігієнічних процедур під час перебування в установі:

1. Перед початком роботи помити руки з милом, висушити та обробити антисептиком для рук.

2. Дотримуватися безпечної відстані при спілкуванні, проведенні нарад, засідань, груповій роботі.

3. В кінці робочого дня проводити протирання поверхонь комп'ютера (клавіатура, "мишка").

4. Щоразу після користування дезінфікувати слухавку стаціонарного телефону, задіяні кнопки копіювальних та інших технічних пристроїв загального користування.

5. Ретельно слідкувати за утриманням в чистоті мобільних телефонів, а у разі необхідності передачі його третій особі забезпечити до та після використання його обробку антисептичною серветкою.

6. Звернути увагу на щільність розміщення працівників в кабінетах, за можливості тимчасово перерозподілити робочі місця.

7. Проводити провітрювання приміщень не рідше одного разу на годину, за можливості утримувати вікна частково відкритими.

8. Обов'язково залишати робоче місце на час обідньої перерви для проведення довготривалого провітрювання приміщення

Соціальні посилання

free joomla extensions

Гаряча лінія

Вхід

Пошук

Календар

Травень 2022
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5