Головне меню

Подати звернення

До Національної платформи продовольчої безпеки долучилися вже більше тисячі користувачів

   На Національній платформі продовольчої безпеки за 10 днів зареєструвалися 30.03.2022 1і почали працювати більше тисячі користувачів. На ній уже розміщено близько 700 запитів і 400 пропозицій, які орієнтовані для задоволення потреб учасників Збройних сил України, територіальної оборони, громадян України та торговельних мереж.

 «Платформа є зручним та оперативним інструментом для пошуку найнеобхідніших продуктів і товарів широкого вжитку, пропозицій для виробників із урахування логістичних можливостей. У період, коли відбувається переміщення виробничих потужностей, втрачено раніше налагоджені зв'язки, вона є зручним механізмом поновлення партнерських стосунків і налагодження конструктивної роботи», - сказав т.в.о. Голови Держпродспоживслужби Анатолій Вовнюк. Він закликав агрофірми, виробників, торговельні мережі, військові адміністрації та органи влади активніше користуватись цим майданчиком.
 Нагадаємо, Національна платформа продовольчої безпеки створена для об’єднання зусиль виробників харчових продуктів, міжнародних організацій, торгових мереж для розвитку української економіки в умовах війни. Через неї можна поінформувати учасників ринку про свої потреби, а також сповістити про наявні пропозиції.
 Реєстрація та робота на платформі для всіх учасників безкоштовна.
 Довідка: Національна платформа продовольчої безпеки розроблена та впроваджується Держпродспоживслужбою за підтримки Офісу Президента України, Міністерства економіки та торгівлі України, Міністерства інфраструктури та Міністерства аграрної політики та продовольства України.
 В якості бази для платформи використано всесвітньо відоме українське програмне рішення Creatio, яке компанія «Террасофт» надала безкоштовно. Налаштування рішення, також на волонтерських засадах, за лічені дні здійснила компанія Banza, провідний партнер «Террасофт» в Україні та світі. На реалізацію проекту кошти з держбюджету не залучалися.

Гаряча лінія

Календар

Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Пошук