Головне меню

Подати звернення

Держпродспоживслужба області посилює контроль дотримання карантинних обмежень

   Минулої доби захворювання на коронавірусну інфекцію в Україні виявили у 32393 осіб, 27.01.22 2що є рекордною кількістю нових випадків зараження від початку пандемії, в Івано-Франківській області зареєстровано 2862 нових випадки коронавірусної хвороби COVID-19.


 У червоній зоні епідемічної небезпеки знаходяться Івано-Франківська та Рівненська області, 14 регіонів в помаранчевій, решта регіонів – у жовтій зоні.
«Червоний» рівень епідемічної небезпеки почав діяти на Прикарпатті з 24 січня.
 Всі зусилля влади, підрозділів Національної поліції, працівників Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області, мережі лікувально-профілактичних закладів спрямовані на боротьбу з епідемією та попередження масових спалахів хвороби.
 Спеціалісти Головного управління продовжують здійснювати щоденний моніторинг дотримання суб’єктами господарювання протиепідемічних норм. Перевірки триватимуть без вихідних протягом всього періоду карантину.
 Попереду очікується ріст захворюваності – тож саме тепер, а не тоді, коли вже пізно, варто згадати про прості правила: засоби захисту, дистанцію та гігієну. Чи дають якийсь ефект у подоланні хвороби протиепідемічні заходи? – Безумовно, і тут для сумнівів немає підстав! При окремих недоліках, при всьому спротиві з боку несвідомих громадян, карантинні заходи та специфічна вакцинопрофілактика зіграли свою позитивну роль. Іншого людство поки що не вигадало, і у випадку бездіяльності ми мали б катастрофічні результати.
 Головне управління Держпродспоживслужби в області разом з усіма іншими учасниками профілактичних заходів закликає до самодисципліни, поваги до оточуючих, і в першу чергу – належної уваги до свого здоров’я та здоров’я рідних.
 Чергову хвилю росту захворюваності на коронавірусну інфекцію окремій людині зупинити не вдасться, але вберегти себе і своїх близьких від зараження – цілком посильне завдання.
 Вчергове наголошуємо: перервати ланцюг захворюваності можна лише шляхом дотримання протиепідемічних вимог та вакцинації.
 Тож, вакцинуйтесь і заохочуйте щеплення серед колег, родичів та друзів!

Гаряча лінія

Календар

Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Пошук