Головне меню

Подати звернення

«Держпродспоживслужба зацікавлена у продовженні співпраці з ФАО», - Владислава Магалецька

   Держпродспоживслужба зацікавлена у продовженні співпраці з ФАО 24.01.22 1(Продовольча та сільськогосподарська організація ООН), зокрема з питань, пов’язаних з безпечністю харчових продуктів. Про це повідомила Голова Держпродспоживслужби Владислава Магалецька під час онлайн-зустрічі з міжнародним експертом ФАО з питань безпечності харчових продуктів Ендрю Голді.

  Під час зустрічі обговорювалися пріоритети та потреби у сфері безпечності харчових продуктів та питання здійснення лабораторних досліджень.
  На сьогоднішній день Україна продовжує впроваджувати національну систему контролю за якістю та безпечністю харчових продуктів, яка буде еквівалентна системі Європейського Союзу, що базується на важливому принципі забезпечення контролю «від лану до столу». Держпродспоживслужбою здійснюється комплексний контроль на всіх стадіях виробництва харчових продуктів на основі ризик-орієнтовного підходу, що починається на рівні первинного виробництва. При цьому низка проєктів впроваджується за допомогою ФАО.
  Учасники наради домовилися продовжити співпрацю з ключових напрямків, які важливі для харчової безпечності в Україні, яка включатиме навчання співробітників щодо забезпечення безпечності харчових продуктів, протидію харчовому шахрайству тощо.

24.01.22 1фото.png

Гарячі новини

0304 n13 covid 19Враховуючи, що переважна частина працівників Держпродспоживслужби продовжує виконання своїх функцій безпосередньо на основних робочих місцях, з метою запобігання виникненню та розповсюдженню коронавірусної хвороби (COVID-19) закликаємо дотримуватися наступних додаткових до рекомендованих ВООЗ гігієнічних процедур під час перебування в установі:

1. Перед початком роботи помити руки з милом, висушити та обробити антисептиком для рук.

2. Дотримуватися безпечної відстані при спілкуванні, проведенні нарад, засідань, груповій роботі.

3. В кінці робочого дня проводити протирання поверхонь комп'ютера (клавіатура, "мишка").

4. Щоразу після користування дезінфікувати слухавку стаціонарного телефону, задіяні кнопки копіювальних та інших технічних пристроїв загального користування.

5. Ретельно слідкувати за утриманням в чистоті мобільних телефонів, а у разі необхідності передачі його третій особі забезпечити до та після використання його обробку антисептичною серветкою.

6. Звернути увагу на щільність розміщення працівників в кабінетах, за можливості тимчасово перерозподілити робочі місця.

7. Проводити провітрювання приміщень не рідше одного разу на годину, за можливості утримувати вікна частково відкритими.

8. Обов'язково залишати робоче місце на час обідньої перерви для проведення довготривалого провітрювання приміщення

Соціальні посилання

free joomla extensions

Гаряча лінія

Вхід

Пошук

Календар

Травень 2022
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5