Головне меню

Подати звернення

Інформація Держпродспоживслужби Івано-Франківщини з питань протидії коронавірусу

 Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області 01.11.21 3продовжує щоденний моніторинг дотримання протиепідемічних заходів шляхом проведення раптових перевірок на підконтрольних об’єктах.
 Так за останній тиждень – з 10 січня до 16 січня 2022 року – спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в області здійснили 1546 моніторингових відвідувань, виявили 131 порушення (8%), склали 102 протоколи, надали 62 пропозиції.

 Щоденно працювало 19 робочих груп за участі представників територіальних громад та працівників Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.
 Зокрема перевірено:
 - закладів громадського харчування – 348, виявлено 32 порушення (9%), складено 23 протоколи, надано 13 пропозицій;
 - об’єктів торгівлі продовольчими товарами – 623, виявлено 61 порушення (10%), складено 51 протокол, надано 23 пропозиції;
 - об’єктів торгівлі непродовольчими товарами – 365, виявлено 26 порушень (7%), складено 19 протоколів, надано 20 пропозицій;
 - агропродовольчих ринків – 31 перевірка, виявлено 7 порушень (22,5%), складено 7 протоколів, надано 2 пропозиції;
 - дитячих дошкільних закладів – 6, порушень не виявлено;
 - закладів загальної середньої освіти – 6, порушень не виявлено;
 - перукарень – 45, виявлено 1 порушення (2%), складено 1 протокол;
 - аптек – 66, виявлено 1 порушення (1,5%), надано 1 пропозицію;
 - інших закладів (спортзали, фітнес-клуби, аптеки та ін.) – 56, виявлено 3 порушення (5,5%), складено 1 протокол, надано 3 пропозиції.
 Звертаємо увагу суб’єктів господарювання, краян та гостей області: перервати ланцюг захворюваності можна лише шляхом дотримання протиепідемічних вимог та вакцинації.
 Значно знизять ризики для здоров’я щоденні нескладні правила: маски у громадських місцях, миття з милом та дезінфекція рук, дотримання соціальної та фізичної дистанції, уникання масових скупчень.
 Наголошуємо: ВАКЦИНАЦІЯ ефективно запобігає тяжкому перебігу хвороби і рятує життя. Тож вакцинуйтесь і заохочуйте щеплення серед родичів та друзів!

Гарячі новини

0304 n13 covid 19Враховуючи, що переважна частина працівників Держпродспоживслужби продовжує виконання своїх функцій безпосередньо на основних робочих місцях, з метою запобігання виникненню та розповсюдженню коронавірусної хвороби (COVID-19) закликаємо дотримуватися наступних додаткових до рекомендованих ВООЗ гігієнічних процедур під час перебування в установі:

1. Перед початком роботи помити руки з милом, висушити та обробити антисептиком для рук.

2. Дотримуватися безпечної відстані при спілкуванні, проведенні нарад, засідань, груповій роботі.

3. В кінці робочого дня проводити протирання поверхонь комп'ютера (клавіатура, "мишка").

4. Щоразу після користування дезінфікувати слухавку стаціонарного телефону, задіяні кнопки копіювальних та інших технічних пристроїв загального користування.

5. Ретельно слідкувати за утриманням в чистоті мобільних телефонів, а у разі необхідності передачі його третій особі забезпечити до та після використання його обробку антисептичною серветкою.

6. Звернути увагу на щільність розміщення працівників в кабінетах, за можливості тимчасово перерозподілити робочі місця.

7. Проводити провітрювання приміщень не рідше одного разу на годину, за можливості утримувати вікна частково відкритими.

8. Обов'язково залишати робоче місце на час обідньої перерви для проведення довготривалого провітрювання приміщення

Соціальні посилання

free joomla extensions

Гаряча лінія

Вхід

Пошук

Календар

Травень 2022
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5