Головне меню

Подати звернення

До уваги суб'єктів господарювання та споживачів: поновлено перевірки деяких видів продукції у сфері державного ринкового нагляду

   Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області звертає увагу: 18.09.24 306 вересня 2024р. Кабінет Міністрів України прийняв постанову №1052, згідно якої поновлено заходи державного ринкового нагляду в умовах воєнного стану.

  Йдеться про поновлення проведення планових заходів державного ринкового нагляду таких видів продукції:
  • іграшок в частині їх відповідності вимогам Технічного регламенту безпечності іграшок, Технічного регламенту з електромагнітної сумісності обладнання, Технічного регламенту низьковольтного електричного обладнання і Технічного регламенту обмеження використання деяких небезпечних речовин в електричному та електронному обладнанні;
  • електричне та електронне обладнання в частині його відповідності вимогам Технічного регламенту обмеження використання деяких небезпечних речовин в електричному та електронному обладнанні;
  • обігрівачів приміщень та комбінованих обігрівачів в частині їх відповідності вимогам Технічного регламенту щодо вимог до екодизайну для обігрівачів приміщень та комбінованих обігрівачів і Технічного регламенту щодо встановлення системи для визначення вимог з екодизайну енергоспоживчих продуктів.
  Також звертаємо вашу увагу на те, що однією із підстав для проведення позапланової перевірки у сфері державного ринкового нагляду є звернення споживачів (користувачів). Тому якщо ви виявили небезпечну іграшку, електричне чи електронне обладнання, обігрівачі - захищайте свої права - звертайтесь до Держпродспоживслужби.
  Форму звернення можна завантажити на офіційному вебсайті Головного управління за посиланням: https://vetif.gov.ua/images/documents/ffff/forma_zvern_ZPS.pdf.
  Звернення також можна подати до Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області за адресою: вул. Берегова, 24, м. Івано-Франківськ, або надіслати поштою чи електронною поштою на адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Гаряча лінія

Календар

Вересень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Пошук