Головне меню
- Головна
- Структура
- Нормативно-правова база
- Державний нагляд
- Діяльність управління
- Безпечність х-п та ветеринарія
- Фітосанітарна безпека
- Держсанепіднагляд
- Захист споживачів
- Реєстрація сільгосптехніки
- Робота у вихідні дні
- Плани роботи
- Звіти про роботу
- Чергування
- Кабінет охорони праці
- Кабінет цивільного захисту
- Кабінет енергоменеджменту
- Кабінет внутрішнього контролю
- Внутрішній аудит
- Державні закупівлі
- Публічна інформація
- Запобігання корупції
- Очищення влади
- Кадрова політика
- Звернення громадян
- Співпраця з громадами
- Пошук по сайту
- Анонси, оголошення
- Контактна інформація
Best pornstars Jamie Jackson, Tyler Nixon in Crazy Blowjob, Massage xxx clip Detention Clean Up XXX Home video of hot sex with Dasi West and her boyfriend PetiteHDPorn Tiny teen Janice Griffith fucked indian sex scandal hot desi gf fucked hard in style and riding on top of him indian cheating wife sucking husband friend in hotel room Anaar Beemar NueFliks India Porn Web Series xxx indian taboo sex move Sexy vadhina modda cheeke neighbour video xxx telugu sex
Обов’язок операторів ринку харчових продуктів запровадити систему НАССР
НАССР – одна з найбільш поширених систем контролю безпечності харчових продуктів, метою якої є безумовний захист кінцевого споживача. Система НАССР дозволяє простежувати продукт, виявляти та усувати потенційно небезпечні фактори на всьому шляху продукту від лану до столу, а також здійснювати повний контроль над виробництвом.
Головна мета застосування та забезпечення дієвості системи НАССР – це мінімізація ризиків для кінцевого споживача харчової продукції та ефективне управління безпечністю харчових продуктів на самому підприємстві.
Незважаючи на деякі матеріальні витрати, необхідні для впровадження НАССР, вже у короткостроковій перспективі всі оператори ринку харчових продуктів – виробники і, звичайно, споживачі – отримають значні переваги. Виробники нарощують конкурентоспроможність своєї продукції, завойовуючи довіру національного, а за бажанням і закордонного споживача через гарантовану якість та безпеку продукції власного виробництва. Споживачі отримують впевненість у безпечності продуктів.
20.09.2019 повинно було стати «червоною» датою для кожного українського підприємства, яке є оператором ринку харчових продуктів. Адже саме від цього дня у всіх українських суб’єктів господарювання мала бути впроваджена система безпечності харчової продукції, побудована на принципах НАССР.
Забезпечення обов’язковості системи безпечності харчових продуктів було однією з умов для асоціації України з ЄС. Застосування НАССР в Україні врегульовано Законом України «Про основні принципи та вимоги до безпечності харчових продуктів від 23.12.1997 №771/97-ВР із відповідними змінами.
Згідно з Законом № 771 відповідальність за забезпечення обов’язкового впровадження НАССР покладається на самих операторів ринку харчових продуктів. Операторами ринку відповідно до Закону № 771 є будь-які суб’єкти господарювання, що здійснюють виробництво, переробку та обіг харчових продуктів, тобто фермерське господарство, і ресторан, і продуктові мережі магазинів, і харчоблоки шкільних або лікарняних закладів – усі вони підпадають під визначення операторів ринку харчових продуктів, а значить уже повинні впроваджувати систему НАССР.
Останні новини
Календар
Листопад 2024 |
Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд |
28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 |
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15
|
16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 1 |