Головне меню

Подати звернення

В Держпродспоживслужбі пройшли кущові семінари з питань профілактики заразного вузликового дерматиту ВРХ

 Протягом серпня в Головному управлінні Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області проведено цикл кущових семінарів (симуляційних вправ) на тему «Посиленняaswwqwqe44233e готовності спеціалістів, профілактики і боротьби на території Івано-Франківської області із заразним вузликовим дерматитом ВРХ. Оцінка ризику появи захворювання на території області» в Богородчанському, Калуському, Косівському, Рогатинському, Снятинському та Тлумацькому районах.


 В семінарах взяли участь спеціалісти районних, міських управлінь та відділів Головного управління Держпродспоживслужби в області, спеціалісти районних державних лікарень, дільничних лікарень, дільниць ветеринарної медицини та спеціалісти ветеринарної медицини господарств, де утримується та вирощується велика рогата худоба.
 Семінари відбувались у форматі координованих симуляційних вправ, які складались із чотирьох модулів. Групами спеціалістів покроково розглянуто інструкцію щодо профілактики та боротьби із заразним вузликовим дерматитом великої рогатої худоби та зразок типового плану реагування при заразному вузликовому дерматиті, що запропонований продовольчою та сільськогосподарською організацією ООН (ФАО).
 Крім того, в Рогатинському, Снятинському та Тлумацькому районах, спеціалістами Головного управління Держпродспоживслужби в області, проведено наради щодо профілактики африканської чуми свиней та недопущення занесення захворювання на територію області у зв'язку із випадком захворювання свиней у ТОВ «Галичина-Захід», с. Кавське, Стрийський район, Львівській області.
 У нараді взяли участь спеціалісти Держпродспоживслужби, районних та дільничних державних лікарень ветеринарної медицини Рогатинського, Галицького, Тлумацького, Тисменицького, Снятинського та Городенківського районів, Івано-Франківської міської державної лікарні ветеринарної медицини та представники засобів масової інформації.
 На сьогоднішній день Івано-Франківська область залишається благополучною щодо африканської чуми свиней.

ewsr32werw2e23111 

Гаряча лінія

Календар

Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Пошук