Головне меню

Подати звернення

Фестивальна Коломия

 З 14 по 19 серпня в Коломиї відбулися 4 фестивалі та святкування 778 річниці Дня міста Коломиї. У святкуваннях взяли участь містяни, гості з інших областей Україниatcnrjkjvbzceg44 та багато зарубіжних делегацій.

14 серпня - відбулося урочисте відкриття X фестивалю-ярмарку «Медовий Спас у Коломиї», метою котрого є збереження та розвиток традицій бджільництва на Прикарпатті.


 З 17 по 19 серпня - на Коломийському летовищі проводився фестиваль автомототехніки «Drive for life, де глядачів крім цікавих спортивних шоу чекали смачні частування, традиційні бої автомобілів, автослалом, чемпіонат з автозвуку та концертна програма за участю українських гуртів і виконавців.
 18 серпня - у Коломиї відбувся Х Покутський фестиваль аматорського мистецтва «Покутські джерела» у якому взяли участь духівництво, очільники міста, 43 мистецькі колективи із 5 районів Покуття, гості з Канади. Упродовж дня тривала мистецька програма функціонував сувенірний ярмарок, розваги для дітей та смачні частування для гостей міста.
 А 19 серпня - Коломия святкувала День міста, в рамках якого проводився міжнародний фестиваль по брейкдансингу «International Jam Evet», широка концертна програма та вогняне шоу.
 Активну участь у підготовці та організації цих масових заходів прийняли спеціалісти Коломийського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області, котрі підготували, узгодили із всіма зацікавленими службами та затвердили у міського голови оперативний план з профілактики спалахів харчових отруєнь при проведенні масових святкових заходів у фестивальний період.
 В ході роботи були відібрані проби води з контрольних точок Коломийського централізованого водогону та громадського джерела «Кляштор» для проведення лабораторних досліджень (за результатами експертних висновків від 12.08.19р. №001675д.к./19 та №000462 д.к./19 всі проби води відповідали вимогам ДСанПіН2.2.4-171-10.)
 Спільно з управлінням культури Коломийської міської ради та організаторами фестивалю «Drive for life» було складено перелік суб’єктів підприємницької діяльності, які зареєструвалися як учасники виїзної торгівлі продуктами харчування на час святкувань. З ними було проведено індивідуальні бесіди і вручено Пам’ятки з питань безпечності харчових продуктів та дотримання норм санітарного законодавства при проведенні масових заходів.
 В дні святкувань спеціалісти Коломийського міського управління безпосередньо працювали на місцях проведення заходів та забезпечували оперативний контроль в межах своїх повноважень.