Головне меню

Подати звернення

Спеціалісти Держпродспоживслужби провели круглий стіл для керівників лікувально-профілактичних закладів Коломийщини

 14 травня 2019 року спеціалістами Коломийського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в області на базі центральної районної поліклініки Коломийськоїvrlbxybedjukzl444 центральної районної лікарні проведено круглий стіл з керівниками лікувально-профілактичних закладів системи охорони здоров’я району, котрі задіяні в організації та проведенні профілактичних медичних оглядів працівників певних категорій.


 В ході заходу учасники розглянули питання впровадження апаратно-програмного комплексу «Єдина державна база даних медичних оглядів певних категорій осіб в системі охорони здоров’я» та можливості його використання в роботі при здійсненні державного нагляду (контролю) на Коломийщині.

Довідково:
 Інформація про медичні професійні огляди українців зберігаються в єдиній електронній системі уже з вересня 2018 року.
 Таким нововведенням МОЗ України впорядкує професійні медогляди й унеможливить використання підроблених довідок та санітарних книжок.
 Професійний медогляд є обов’язковою умовою роботи водіїв, людей, які володіють зброєю, та декретованих осіб - вихователів, вчителів, викладачів, студентів, працівників громадського харчування, торгівлі тощо. Тепер дані про такі огляди міститимуться в єдиному реєстрі медичних оглядів - надійно захищеній електронній системі.
 Професійний медогляд українці проходитимуть виключно в закладах охорони здоров’я, а дані автоматично відображатимуться в електронній системі. Довідку-дублікат про пройдений медогляд кожен українець зможе одержати безоплатно.
 З часом єдиний реєстр медичних оглядів буде інтегровано до системи “Електронне здоров’я”. А вже зараз працює мобільний додаток “Медичні огляди”, з допомогою якого контролюючі органи можуть швидко перевірити легітимність конкретного медогляду.

коломия- мед книжки-1 коломия мед книжки 2

Гаряча лінія

Календар

Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Пошук