Головне меню

Подати звернення

На Косівщині проведено семінар-нараду з питань безпечності харчових продуктів та санітарно-епідемічного благополуччя населення

 7 травня 2019 року на базі Косівської райдержадміністрації проведено семінар-нараду «Актуальні питання реалізації політики у сфері безпечності харчових продуктів таcnsjkjfhfr83333wree санітарно-епідемічного благополуччя населення в 2019 році».
 В заході взяли участь заступник голови Косівської РДА Ярослав Бринський, начальник та спеціалісти Косівського районного відділу Головного правління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області, спеціалісти управління економіки, управління праці та соціального захисту населення, відділу освіти Косівської РДА, директори ринків, керівники закладів громадського харчування району.
 В ході семінару учасники розглянули питання здійснення державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства в дитячих закладах оздоровлення і відпочинку дітей під час оздоровчої компанії; запобігання харчових отруєнь та кишково-шлункових захворювань під час проведення масових заходів, а також особливості впровадження системи НАССР.
 За підсумками заходу прийнято рішення охопити санітарно-епідеміологічними обстеженнями усі заклади оздоровлення та відпочинку дітей Косівщини та звершити їх до початку оздоровчого сезону.
 З метою профілактики кишкових інфекцій та харчових отруєнь, керівників закладів громадського харчування району було зобов’язано при проведенні масових заходів дотримуватись визначених санітарних норм та правил, гігієнічних вимог, температурних режимів, термінів придатності товарів при транспортуванні, зберіганні, виготовленні та реалізації харчових продуктів, готових страв, напоїв тощо.
 Крім того присутнім було наголошено на необхідності для операторів ринку, які займаються виробництвом або введенням в обіг харчових продуктів, розробляти та застосовувати на своїх потужностях постійно діючі процедури, що засновані на принципах НАССР.

Гаряча лінія

Календар

Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Пошук