Головне меню

Подати звернення

Спеціалісти Держпродспоживслужби довели до рестораторів Калущини норми законодавства у сфері безпечності харчових продуктів

 24 червня 2021 року на базі Калуського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області проведено семінар-навчання з керівникамиvbfthtryrert7ghjghjghg закладів ресторанного господарства Калуського району з питань дотримання вимог чинного законодавства у сфері безпечності харчових продуктів.

В процесі семінару обговорено питання:

Читати детальніше...

Туристам та гостям Прикарпаття

Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області подає до уваги листівку з порадами, що будуть корисні для туристів та гостейdgfdgfdgdfg44442 Прикарпаття під час вибору закладу для відпочинку.

Читати детальніше...

На ринках Івано-Франківщини з’явилися в реалізації кавуни та дині

 Основну небезпеку баштанних  культур становить перевищення допустимого рівня вмісту нітратів.34qssssdfdxfvfdfsd Нітрати – це солі азотної кислоти, найбільш поширена речовина у природі. Нітрати знаходять в ґрунті, воді,  вони є хімічною складовою частиною рослин, продуктами обміну речовин в організмі людини і тварин. Люди зазнають впливу нітратів протягом усього свого існування. Однак у разі перевищення ступеня навантаження цих речовин на організм, вони можуть несприятливо позначатися на здоров’ї.

Читати детальніше...

Повідомлення RASFF виявлення невідповідної продукції

 До Головного управління Держпродспоживслужби в Івано- Франківській області надійшли інформаційні повідомлення системи швидкого оповіщення щодоddddrtertereer4343434 харчових продуктів та кормів RASFF:

Читати детальніше...

Модернізація харчоблоків прикарпатських шкіл: що змінилось за півтора року

 З метою визначення фактичного стану матеріально-технічної бази харчоблоків закладів освіти в грудні 2019 року спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужбиdfgdfgdfgddddddddddddfff в Івано-Франківській області провели паспортизацію всіх 620 харчоблоків закладів загальної середньої освіти.

Результати паспортизації показали основні проблемні питання харчоблоків. Так, потребували:

Читати детальніше...

Гаряча лінія

Пошук