Головне меню

Подати звернення

Пам’ятка з профілактики гострих кишкових інфекційних захворювань та харчових отруєнь

 До гострих кишкових інфекцій, що спричиняють харчові отруєння відносяться: черевні тифи, сальмонельози, дизентерія, ботулізм, вірусні гепатитиsddfgdbvdvsdfdsfdsf33433 А і Б,стафілококові отруєння, гастроентероколіти, холера.

 Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області звертає увагу: з настанням тепла легко отримати харчове отруєння чи кишкові інфекції, пов'язані із уживанням продуктів харчування та питної води, забруднених збудниками зазначених захворювань, оскільки створюються сприятливі умови для розмноження і розповсюдження шкідливих бактерій у довкіллі.

Читати детальніше...

Для організаторів харчування в калуських школах провели семінар-навчання

 23 червня 2021 року на базі Калуського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області проведеноdffergertwetetwe семінар-навчання з організаторами харчування в закладах загальної середньої освіти міста Калуша з питань впровадження нового «Порядку та норм організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку», відповідно до постанови КМУ від 24.03.2021 р. № 305.

В процесі семінару обговорено питання:

Читати детальніше...

Правила поведінки у спеку – поради спеціалістів Держпродспоживслужби

 Спекотне літо стало нормою для нашого клімату останніми роками. Однак, нарікати на погоду не варто, необхідно адаптуватися. Адже спека – це значне навантаженняfgghfhfghfghfhfe334444 на організм, вона виснажує морально і фізично. І нам потрібно створити для себе умови, які допоможуть пережити спекотні дні, не втративши працездатності і гарного настрою.
Зміни погоди впливають на кожну людину. Для того, щоб допомогти організму впоратися зі спекою, спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області рекомендують дотримуватись загальновідомих порад:

Читати детальніше...

Інформація про випадок харчового отруєння в ресторані готельно-відпочинкового комплексу «Діброва», що в с. Підгір’я Івано-Франківської області

 Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області інформує щодо спалаху інфекційної хвороби серед відвідувачів ресторануghgfhfghfghfffffffw готельно-відпочинкового комплексу «Діброва» (с.Підгір’я, Богородчанська ТГ, Івано-Франківська область), які перебували у закладі 17 червня 2021 року на святкуванні випускного вечора.

Читати детальніше...

Інформація Держпродспоживслужби Івано-Франківщини з питань протидії коронавірусу

 Спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області за період з 14 червня до 21 червня 2021 рокуffsdfsdfsdfsdf2222222111 здійснили 1240 моніторингові відвідування, виявлено 66 порушення (5,3%). Складено 33 протоколи, винесено 37 приписів та пропозицій, направлено 6 листів в органи місцевого самоврядування

Читати детальніше...

Гаряча лінія

Пошук