Головне меню
- Головна
- Структура
- Нормативно-правова база
- Державний нагляд
- Діяльність управління
- Безпечність х-п та ветеринарія
- Фітосанітарна безпека
- Держсанепіднагляд
- Захист споживачів
- Реєстрація сільгосптехніки
- Робота у вихідні дні
- Плани роботи
- Звіти про роботу
- Чергування
- Кабінет охорони праці
- Кабінет цивільного захисту
- Кабінет енергоменеджменту
- Кабінет внутрішнього контролю
- Внутрішній аудит
- Державні закупівлі
- Публічна інформація
- Запобігання корупції
- Очищення влади
- Кадрова політика
- Звернення громадян
- Співпраця з громадами
- Пошук по сайту
- Анонси, оголошення
- Контактна інформація
Best pornstars Jamie Jackson, Tyler Nixon in Crazy Blowjob, Massage xxx clip Detention Clean Up XXX Home video of hot sex with Dasi West and her boyfriend PetiteHDPorn Tiny teen Janice Griffith fucked indian sex scandal hot desi gf fucked hard in style and riding on top of him indian cheating wife sucking husband friend in hotel room Anaar Beemar NueFliks India Porn Web Series xxx indian taboo sex move Sexy vadhina modda cheeke neighbour video xxx telugu sex
В області триває навчально-інформаційна робота з керівниками потужностей, що займаються виробництвом харчових продуктів
Так, 14 та 16 лютого робочою групою спеціалістів Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області за участю виконавчого директора Організації роботодавців “Івано-Франківська обласна організація підприємців, роботодавців та орендарів” на базі районних державних адміністрацій проведено навчання суб?єктів господарювання Надвірнянщини та Рожнятівщини, котрі займаються виробництвом або введенням в обіг харчових продуктів.
Щонайперше - учасників навчання було ознайомлено з основними положеннями Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів». Важливим було донести до присутніх переваги впровадження системи НАССР, адже законодавча норма щодо розроблення, введення в дію та застосування постійно діючих процедур, що засновані на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках набирає чинності для потужностей, які провадять діяльність з харчовими продуктами, у складі яких є необроблені інгредієнти тваринного походження (крім малих потужностей) з 20.09.2017 року.
Окрім зазначеного, було розглянуто вимоги законодавства про рекламу, антитютюнового законодавства (в частині системи громадського харчування), особливості метрологічного нагляду, а також основні питання ціноутворення на ринку продовольчих товарів.
Протягом останнього часу подібні навчання для суб?єктів господарювання, що провадять діяльність у сфері виробництва чи введення в обіг харчових продуктів, було проведено в Снятинському, Косівському, Рогатинському, Тисменицькому, Коломийському районах та м.Коломия.
Наголошуємо : в операторів ринку харчових продуктів залишилось обмаль часу для впровадження процедур, заснованих на принципах системи НАССР.
Останні новини
Календар
Листопад 2024 |
Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд |
28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 |
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15
|
16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 1 |