Головне меню

Подати звернення

В області триває навчально-інформаційна робота з керівниками потужностей, що займаються виробництвом харчових продуктів

  Так, 14 та 16 лютого робочою групою спеціалістів Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській областіdffew34s13d за участю виконавчого директора Організації роботодавців “Івано-Франківська обласна організація підприємців, роботодавців та орендарів” на базі районних державних адміністрацій проведено навчання суб?єктів господарювання Надвірнянщини та Рожнятівщини, котрі займаються виробництвом або введенням в обіг харчових продуктів.
 Щонайперше - учасників навчання було ознайомлено з основними положеннями Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів». Важливим було донести до присутніх переваги впровадження системи НАССР, адже законодавча норма щодо розроблення, введення в дію та застосування постійно діючих процедур, що засновані на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках набирає чинності для потужностей, які провадять діяльність з харчовими продуктами, у складі яких є необроблені інгредієнти тваринного походження (крім малих потужностей) з 20.09.2017 року.
 Окрім зазначеного, було розглянуто вимоги законодавства про рекламу, антитютюнового законодавства (в частині системи громадського харчування), особливості метрологічного нагляду, а також основні питання ціноутворення на ринку продовольчих товарів.
 Протягом останнього часу подібні навчання для суб?єктів господарювання, що провадять діяльність у сфері виробництва чи введення в обіг харчових продуктів, було проведено в Снятинському, Косівському, Рогатинському, Тисменицькому, Коломийському районах та м.Коломия.

Наголошуємо : в операторів ринку харчових продуктів залишилось обмаль часу для впровадження процедур, заснованих на принципах системи НАССР.

Гаряча лінія

Календар

Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Пошук