Головне меню
- Головна
- Структура
- Нормативно-правова база
- Державний нагляд
- Діяльність управління
- Безпечність х-п та ветеринарія
- Фітосанітарна безпека
- Держсанепіднагляд
- Захист споживачів
- Реєстрація сільгосптехніки
- Робота у вихідні дні
- Плани роботи
- Звіти про роботу
- Чергування
- Кабінет охорони праці
- Кабінет цивільного захисту
- Кабінет енергоменеджменту
- Кабінет внутрішнього контролю
- Внутрішній аудит
- Державні закупівлі
- Публічна інформація
- Запобігання корупції
- Очищення влади
- Кадрова політика
- Звернення громадян
- Співпраця з громадами
- Пошук по сайту
- Анонси, оголошення
- Контактна інформація
Best pornstars Jamie Jackson, Tyler Nixon in Crazy Blowjob, Massage xxx clip Detention Clean Up XXX Home video of hot sex with Dasi West and her boyfriend PetiteHDPorn Tiny teen Janice Griffith fucked indian sex scandal hot desi gf fucked hard in style and riding on top of him indian cheating wife sucking husband friend in hotel room Anaar Beemar NueFliks India Porn Web Series xxx indian taboo sex move Sexy vadhina modda cheeke neighbour video xxx telugu sex
Маркування харчової продукції у період дії воєнного стану
Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області нагадує споживачам харчових продуктів, що наразі в Україні діють певні спрощення для виробників харчових продуктів стосовно маркування продукції власного виробництва внаслідок вимушених змін рецептури, які пов’язані з відсутністю або недостатністю відповідної сировини, на період дії воєнного стану.
В березні 2022 року Урядом ухвалено Постанову від 03.03.2022 №186 «Деякі питання маркування харчових продуктів в умовах воєнного стану» для забезпечення продовольчої безпеки держави та застосування ризик-орієнтованого підходу при здійсненні заходів державного контролю за харчовими продуктами, кормами та іншими товарами
Звертаємо увагу, що наразі обов’язковою інформацією на маркуванні харчового продукту має бути:
• назва харчового продукту;
• кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання;
• мінімальний термін придатності або дата "вжити до";
• інформація про будь-які інгредієнти або допоміжні матеріали для переробки, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість.
Останні новини
- Маркування харчової продукції у період дії воєнного стану
- За сприяння спеціалістів Держпродспоживслужби Івано-Франківщини споживачам повернуто кошти
- Спеціалісти Держпродспоживслужби Прикарпаття постійно приймають участь у засіданнях архітектурно-містобудівної ради
- Знай свої права: чи споживач має право вимагати від продавця оплату за товар чи послуги безготівковим рахунком
Календар
Січень 2025 |
Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд |
30 | 31 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
6 | 7
|
8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 |