Головне меню

Подати звернення

На Калущині проведено семінар для працівників їдалень та медичного персоналу загальноосвітніх навчальних закладів району

 Нещодавно спеціалістами Калуського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби на базі Пійлівської ЗОШ І-ІІІ ст. відділу освіти Калуської РДАцук34цук3калуш333 проведено семінар-навчання для працівників шкільних їдалень та медичних сестер загальноосвітніх навчальних закладів району та Войнилівського професійного ліцею І-ІІ рівнів акредитації з питань дотримання вимог чинного законодавства при організації харчування в навчальних закладах та відпочинкових таборах.
 Під час заходу розглянуто питання дотримання гігієнічних вимог щодо обладнання та утримання харчоблоків з відвідуванням виробничих приміщень шкільної їдальні, складання примірних меню, технологічних карток та картотеки страв, дотримання вимог щодо технології приготування страв для дитячого харчування.
 Учасники семінару поділилися практичним досвідом з питань складання меню, роботи з батьками та дітьми щодо вивчення пропозицій та побажань школярів з питань організації харчування.
 З-поміж іншого розглянуто питання співпраці персоналу харчоблоків з постачальниками харчових продуктів та продовольчої сировини, ведення документації та прийому продуктів, дотримання вимог державних стандартів до якості, маркування, пакування харчових продуктів.
 Учасникам семінару було представлено презентацію матеріалів із вище згаданих питань; за підсумками роботи керівникам усім загальноосвітніх навчальних закладів району направлено методичні вказівки з організації харчування та витяги з державних стандартів на основні види харчових продуктів.

Гаряча лінія

Календар

Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Пошук