Головне меню

Подати звернення

До уваги споживачів та операторів ринку харчових продуктів – повідомлення системи RASFF

   Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області 20.05.22 2інформує про отримання інформаційного повідомлення через систему швидкого оповіщення по харчових продуктах та кормах (RASFF) від 06.05.2022 р. №2022.2286-fup17 стосовно виявлення арахісового білка у харчовій добавці соєвий лецитин, що експортувалася з Нідерландів до України (отримувач: ТОВ «Cacaomill», вул. Гагаріна, 26, оф. 410. м. Бровари, Київська область, 07400 та ТОВ «Cacaomill» вул. Незалежності, 18, м. Бровари, Київська область, 07400).

Читати детальніше...

Радіаційний фон на Івано-Франківщині в межах норми

   За результатами щоденного моніторингу радіаційного фону, який проводиться 20.05.22 1спільно з фахівцями Івано-Франківської регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби, в місті Івано-Франківську перевищень рівнів природних фонових значень не відзначалося.

Читати детальніше...

До уваги споживачів та операторів ринку харчових продуктів – повідомлення системи RASFF

   Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській 19.05.22 2області інформує про отримання інформаційного повідомлення через систему швидкого оповіщення по харчових продуктах та кормах (RASFF) від 02.04.2022 року №2022.1018-fup10 стосовно спалаху харчової інфекції, що ймовірно викликана дитячими сумішами з США.

Читати детальніше...

Оновлено вимоги до санітарно-хімічних показників питної води, яка централізовано подається населенню

   У квітні цього року набрали чинності положення наказу МОЗ України від 18.02.2022 р.19.05.22 1 № 341 «Про затвердження Змін до додатку 2 до Державних санітарних норм та правил «Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною», зокрема в частині нормативів для питної води.

Читати детальніше...

Захист зернових колосових від хвороб – поради аграріям

   Отримання високих урожаїв зернових колосових неможливе без ефективної системи захисту 18.05.22 3від бур'янів, хвороб і шкідників, як одного з найважливіших елементів технології.

Читати детальніше...