Головне меню

Подати звернення

Спеціалісти Держпродспоживслужби Івано-Франківщини проведуть понад 30 прямих радіоефірів на ТРК «Карпати»

  З метою належного і вчасного інформування громадськості про актуальні та проблемні питання у сферах безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини,ццууцff365ве343ку фітосанітарної безпеки та державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства, захисту споживачів та контролю за регульованими цінами, Головним управлінням Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області заплановано проведення цілої серії прямих радіоефірів на ТРК «Карпати» в рубриці «Треба знати».

Читати детальніше...

Врахування критеріїв добору сортів рослин – запорука доброго врожаю

   Сорт є надійним і економічно вигідним фактором підвищення врожайності культури за будь-якої технології вирощування. Головна причина недобору врожаю6пакв434к43апрвауу3 – невідповідність вибраної технології біологічним особливостям сорту й економічним ресурсам.                                                        Спеціалісти управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби в області пропонують наступні критерії добору сортів, в залежності від ресурсного забезпечення господарств:

Читати детальніше...

Увага: в охолодженій ящуроподібній рибі, що експортується з Великобританії та Північної Ірландії, виявлено плісняву

  Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області інформує, що до Державної служби України з питаньw11eferd65435783 безпечності харчових продуктів та захисту споживачів надійшло інформаційне повідомлення системи RASFF від 30 березня 2018 року № 2018.0871 стосовно виявлення плісняви в охолодженій ящуроподібній рибі, що експортується зі Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії (виробництво Surya Foods) до окремих держав-членів Європейського Союзу, в тому числі до України.

Читати детальніше...

Святкуючи Великдень, пам’ятаймо про небезпеку харчового отруєння

   Кожен господар ретельно готується до світлого свята Воскресіння Господнього… Завчасно закуповуються харчові продукти, готуються2gfcrfенкгзфілфогг страви для святкування в колі рідних.
 Спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області наголошують: перш ніж відправитися за покупками пам’ятайте, що на сьогоднішній день основною причиною виникнення харчових отруєнь є недотримання елементарних правил гігієни при зберіганні або приготуванні їжі.

Читати детальніше...

Прогноз фітосанітарного стану та рекомендації щодо захисту основних сільськогосподарських рослин у квітні 2018 року

 Управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області наголошує: в квітні місяцідеревобrузокhgd4hd проходитиме масовий вихід шкідників із стадій спокою і заселення культурних рослин та дерев. Попередні дані фітосанітарного моніторингу свідчать про незначну загибель комах-фітофагів та задовільний фізіологічний стан переважної більшості тих, що збереглися.

 Тому постійний моніторинг фітосанітарного стану сільськогосподарських угідь, посівів та багаторічних насаджень, на виявлення шкідників, хвороб, бур’янів набуває важливого значення для подальшого регулювання чисельності шкідливих організмів з метою мінімалізації негативної дії їх на врожаї.

Читати детальніше...

Гаряча лінія

Календар

Листопад 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Пошук