Best pornstars Jamie Jackson, Tyler Nixon in Crazy Blowjob, Massage xxx clip Detention Clean Up XXX Home video of hot sex with Dasi West and her boyfriend PetiteHDPorn Tiny teen Janice Griffith fucked indian sex scandal hot desi gf fucked hard in style and riding on top of him indian cheating wife sucking husband friend in hotel room Anaar Beemar NueFliks India Porn Web Series xxx indian taboo sex move Sexy vadhina modda cheeke neighbour video xxx telugu sex
Ревізія старих вогнищ - важлива складова моніторингу фітосанітарного стану об'єктів регулювання
Основним завданням служби карантину рослин є забезпечення охорони території від занесення і розповсюдження
карантинних шкідників,хвороб рослин та бур’янів, а також своєчасне виявлення, локалізація і ліквідація вогнищ обмежено поширених карантинних організмів. Карантинні адвентивні (види рослин, що за нормальних умов, в результаті заносу людиною, твариною або іншими чинниками поширені діаспорою) шкідники та хвороби пошкоджують усі органи і частини сільськогосподарських культур: гілки, листя, стебла, квіти, плоди, коріння, а також врожай, що зберігається у складських приміщеннях.
До уваги операторів ринку
До відома операторів ринку, які здійснюють виробництво, реалізацію, та/або обіг харчових
продуктів, щодо забезпечення дотримання вимог Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»: - з 20.09.2016 року набирає чинності розділ VII «Загальні гігієнічні вимоги щодо поводження з харчовими продуктами» (статті 40 - 51) Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»
Згідно вимог статей 40-51 цього Закону оператори ринку зобов’язані дотримуватись гігієнічних вимог до потужностей, до приміщень, де обробляються або переробляються харчові продукти, до рухомих та / або тимчасових потужностей, до транспортних засобів, до обладнання та інвентарю, дотримання гігієнічних вимог, щодо постачання води, до персоналу потужностей, який працює у зоні поводження з харчовими продуктами, до харчових продуктів, до пакування харчових продуктів, дотримання гігієнічних вимог під час термічної обробки харчових продуктів.
Щоб споживчий кредит не став пасткою
Часом громадянам України видається, що кредит є панацеєю від усіх бід та надійним джерелом зростання власного добробуту.
В кредит купують квартири, машини, побутову техніку, мобільні телефони.
Позичальники-громадяни не завжди усвідомлюють зміст тих відносин учасниками яких вони стають, а кредитодавці часто і не намагаються пояснити позичальникам можливі наслідки таких правовідносин.
Аналіз звернень громадян-позичальників дає підстави стверджувати, що пропагуючи таку послугу, як споживчий кредит, кредитодавці свідомо чи ні практично в кожному випадку укладання такого договору жодним чином не намагаються звернути увагу позичальника на його обов'язки за цим договором та повідомити про можливі наслідки його невиконання або несвоєчасного виконання.
У зв'язку з цим, вбачається за необхідне здійснення ґрунтовної роз'яснювальної роботи серед населення з метою ознайомлення громадян зі своїми правами та обов'язками за договором про надання споживчого кредиту.
Африканська чума свиней, повертається на місця, де вже проявлялась
Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області повідомляє про те, що 30.06.2016 року у с. Хибалівка, Куликівкого району, Чернігівської області в приватному господарстві, де утримувалось 32 голови свиней, зареєстровано випадок африканської чуми свиней.
Станом на 30.06.2016 року на території України в 2016 році зареєстровано 13 неблагополучних пунктів по африканській чумі свиней, в тому числі 11 домашні свині, 2 дикі свині на території Полтавської (3), Житомирської (1) Кіровоградської (1), Одеської (3), Хмельницької (1), Сумської (1), Чернівецької (1), Миколаївської (1),Чернігівської (1) областей.
Харчовим отруєнням легше запобігти, ніж лікувати
В спекотний період року шкідливі бактерії розмножуються надзвичайно швидко. І тому дуже легко отримати харчове отруєння чи кишкові інфекції
які пов'язані із вживанням продуктів харчування та питної води, забруднених збудниками захворювань. Більшість групових інфекційних захворювань та отруєнь виникають після проведення масових заходів.
Причинами таких спалахів є залучення до приготування страв випадкових осіб, які не обізнані з елементарними правилами особистої гігієни, а також порушення технологій приготування їжі, зберігання харчових продуктів в антисанітарних умовах, без належного температурного режиму. Також, чинниками передачі кишкових інфекцій є неякісно промиті овочі, зелень, фрукти, ягоди, що купується населенням на стихійних ринках, у приватних осіб.
При сальмонельозі провідними факторами передачі є сирі або недостатньо термічно оброблені яйця, м'ясо птиці, приготоване з порушенням гігієнічних вимог.