Best pornstars Jamie Jackson, Tyler Nixon in Crazy Blowjob, Massage xxx clip Detention Clean Up XXX Home video of hot sex with Dasi West and her boyfriend PetiteHDPorn Tiny teen Janice Griffith fucked indian sex scandal hot desi gf fucked hard in style and riding on top of him indian cheating wife sucking husband friend in hotel room Anaar Beemar NueFliks India Porn Web Series xxx indian taboo sex move Sexy vadhina modda cheeke neighbour video xxx telugu sex
Епідситуація в області під контролем
Спеціалістами Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області
проаналізовано епідситуацію, що склалася в області протягом 2016 року, і встановлено, що має місце тенденція до росту рівня захворюваності на гострі кишкові, респіраторні вірусні інфекції, сальмонельоз, гастроентероколіти, шигельоз (дизентерія), гострий гепатит А.
Особливо неблагополучна ситуація щодо масових харчових отруєнь серед жителів та гостей нашої області.
З метою недопущення виникнення харчових отруєнь, працівниками Держпродспоживслужби протягом року проводилась просвітницька робота: власникам закладів громадського харчування направлялись листи, пам’ятки, проводились виступи по радіо, телебаченню, публікувались матеріали в друкованих та інтернет-виданнях.
На Долинщині відбулась нарада з питань запобігання поширенню АЧС
Управлінням Держпродспоживслужби в Долинському районі 28.09.2016 року проведено нараду з питань запобігання поширенню африканської чуми свиней та необхідних заходів для недопущення занесення збудника та його розповсюдження.
Питання недопущення занесення збудника АЧС обговорено на нараді в Богородчанах
28 вересня 2016 року заступник голови Богородчанської РДА Василь Поштарюк за участю управління Держпродспоживслужби району провів нараду щодо недопущення занесення збудника Африканської чуми свиней на територію району.
На нараду були запрошені представники Богородчанського відділу Надвірнянської місцевої прокуратури, сектору Богородчанського відділу поліції в Івано-Франківській області, Богородчанського районного відділу УДДСНС в Івано-Франківській області, свиногосподарств району, ринків району, директор м’ясопереробного цеху ТОВ «Мясник Прикарпаття» та голови сільських рад.
Рекомендації для споживачів: як захистити свої права при придбанні товарів та послуг через Інтернет
На сьогоднішній день придбання товарів, робіт і послуг через Інтернет набуває все більшого розповсюдження. Така тенденція зумовлена, насамперед, концентрацією пропозицій товарів певної категорії на одному сайті, каталозі, віртуальному магазині з можливістю порівняння, пошуку прийнятної ціни, можливості змістовного вивчення споживчої якості тих чи інших груп товарів. А наявність відгуків споживачів, які вже придбали бажаний товар дозволяє мінімізувати небажані витрати та уникнути розчарування внаслідок невдалої покупки.
Відносини, що виникають між покупцем і продавцем товарів, робіт та послуг в Інтернеті не відрізняються від традиційних правил купівлі-продажу і регулюються, зокрема, положеннями Цивільного кодексу України та Закону України «Про захист прав споживачів» .
Права споживача при купівлі товару через інтернет-магазин регулюються статтею 13 Закону України «Про захист прав споживачів». Закон визначає обсяг інформації, який обов’язково має бути доведений споживачу до моменту замовлення товару.
Новий спалах харчової токсикоінфекції в місті Калуш
Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області інформує щодо спалаху гострого гастроентероколіту в закладі громадського харчування піцерії «Палермо», яка знаходиться за адресою: вулиця Л.Українки, 15а, місто Калуш, Івано-Франківської області.
Станом на 9 годину 22.09.2016р. всього госпіталізовано 11 осіб, в тому числі 2 дітей віком до 15 років, в інфекційне відділення Калуської ЦРЛ. Хворі звернулись за медичною допомогою та були госпіталізовані 20.09.2016р та 21.09.2016р. зі скаргами на загальну слабкість, нудоту, блювоту, багаторазовий стілець, підвищення температури тіла до 39 градусів С. Всі хворі напередодні та в день захворювання відвідували піцерію «Палермо». У всіх хворих попередній діагноз «Гострий гастроентероколіт». При проведенні епідрозслідування встановлено, що спільними стравами для всіх хворих було вживання салату «Цезар», заправленого фірмовим соусом «Цезар», піц «Палермо» і «Верона». Стан хворих розцінюється як середньої важкості.