Головне меню

Подати звернення

Питання запровадження принципів системи НАССР зібрало за «круглим столом» операторів ринку Тисмениччини

 Спеціалістами управління безпечності харчових продуктів та ветеринарії Головногоsss44z управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області 15.12.2016 року проведено засідання «круглого столу» за участю керівників (власників) потужностей, які займаються виробництвом або введенням в обіг харчових продуктів Тисменицького району.

Читати детальніше...

В Івано-Франківську на смітнику виявлено трупи свиней

   Держпродспоживслужба встановлює діагноз трупів свиней із смітника по вул. Височанаsvuni34 в м. Івано-Франківську.
Із засобів масової інформації (інтернет-ресурсів) стало відомо, що в Івано-Франківську по вул. Височана, бічна вул. С. Бандери, невідомі викинули на смітник 3 туші домашніх свиней невідомого походження.
  Спеціалісти управління Держпродспоживслужби в м. Івано-Франківську та працівники Івано-Франківської регіональної державної лабораторії ветеринарної медицини відразу виїхали на місце, де були виявлені туші свиней.

Читати детальніше...

Підписано Договір про співробітництво між ГУ Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області та ОР «ІФООПРО»

  12 грудня 2016 року між Головним управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській57666zx області та Організацією роботодавців “Івано-Франківська обласна організація підприємців, роботодавців та орендарів” підписано Договір про співробітництво та координацію дій.
  Метою стало створення сприятливих умов для розвитку підприємництва та захисту законних інтересів підприємців-роботодавців, орендарів в Івано-Франківській області, запобігання правопорушенням у сфері безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

Читати детальніше...

На Коломийщині відбулось засідання круглого столу з питань запровадження принципів системи НАССР

  Спеціалістами управління безпечності харчових продуктів та ветеринарії Головного управління Держпродспоживслужби33s3h33dfsfsd в Івано-Франківській області 07.12.2016 року проведено засідання круглого столу, в якому взяли участь представники харчового бізнесу м. Коломиї та Коломийського району.
  Підприємцям роз’яснили основні положення харчового законодавства та обговорили з ними питання забезпечення належної виробничої практики, дотримання гігієнічних вимог щодо поводження з харчовими продуктами, забезпечення простежуваності по харчовому ланцюгу, запровадження процедур заснованих на принципах НАССР, передбачену відповідальність операторів ринку за порушення вимог законодавства.

Читати детальніше...

Проведено практичний тренінг щодо профілактики АЧС та сказу в заповіднику ‘’Чорний ліс’’

 Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області спільно з керівництвом заповідникаfggfd36g «Чорний ліс» провело практичний тренінг в мисливських угіддях заповідника з мисливствознавцями та єгерями щодо недопущення та профілактики африканської чуми свиней та сказу тварин.
 Спеціалістами Держпродспоживслужби ознайомлено присутніх з епізоотичною ситуацією по африканській чумі свиней в Україні та сказу на території області, проведено практичні заняття по відбору проб, їх пакуванню та направленню в ветеринарні лаборат орії для проведення досліджень.

Читати детальніше...

Гаряча лінія

Календар

Листопад 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Пошук