Головне меню

Подати звернення

Про запровадження державного регулювання цін на основні споживчі товари з 01 січня 2017 року

  З метою забезпечення контролю за дотриманням законодавства про державне регулюванняbjhbjhb76f цін на основні споживчі товари Головне управління Держпродспоживслужби повідомляє, що Постановою «Про реалізацію пілотного проекту щодо тимчасового обмеження застосування постанови Кабінету Міністрів України від 25 грудня 1996 р. №1548 та постанови Кабінету Міністрів України від 17 жовтня 2007 р. №1222» від 22 вересня 2016 року № 656 Уряд запровадив пілотний проект щодо ціноутворення на товари та послуги у галузі виробництва й реалізації продовольчих товарів.

Читати детальніше...

Відбулась робоча зустріч керівництва Держпродспоживслужби Івано-Франківщини із представниками ОБСЄ

  12 січня відбулась робоча зустріч спеціальної моніторингової комісії ОБСЄjj7777bf (Івано-Франківське відділення) з керівництвом Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області.
Комісію ОБСЄ представляли Драган Ґоґовіч (Чорногорія) та Джеймс Хант (Ірландія). З боку управління на зустрічі були присутні начальник Головного управління Роман Гурський та заступник начальника Микола Сендецький .

Читати детальніше...

Права та обов’язки пасажира та перевізника на залізничному транспорті

  Залізничний транспорт є однією з важливих базових галузей економіки України, забезпечує їїxxx45fgd внутрішні та зовнішні транспортно-економічні зв'язки і потреби населення у перевезеннях. Діяльність залізничного транспорту як частини єдиної транспортної системи країни сприяє нормальному функціонуванню всіх галузей суспільного виробництва, соціальному і економічному розвитку та зміцненню обороноздатності держави, міжнародному співробітництву України.
  Головне управління Держпродспоживслужби в області нагадує перевізникам на залізничному транспорті та пасажирам про їх обов’язки та права.

Читати детальніше...

Моніторингові обстеження закладів громадського харчування і продовольчої торгівлі на Коломийщині

 На виконання розпорядження міського голови у грудні 2016 року в місті Коломия проведеноrwe4sdrf моніторингові обстеження закладів громадського харчування і продовольчої торгівлі міста з метою перевірки дотримання ними вимог ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів.
 До складу робочої групи були залучені державні інспектори управління Держпродспоживслужби м. Коломиї, працівники відділу державної установи «Івано-Франківський обласний лабораторний центр МОЗ України», представники відділу економіки та муніципального розвитку і відділу інформаційної політики міської ради.

Читати детальніше...

Щодо проведення державної санітарно-епідеміологічної експертизи

 Головне управління Держпродспоживслужби в області інформує, що, наказом343stre68 Держпродспоживслужби України від 23.12.2016 року № 517 «Про затвердження тимчасової технологічної картки адміністративної послуги» затверджено тимчасову технологічну картку адміністративної послуги: видача висновку державної санітарно-епідеміологічної експертизи.
  Зазначена технологічна картка вводиться тимчасово до врегулювання питання щодо можливості здійснення державної санітарно-епідеміологічної експертизи та підписання відповідних висновків посадовими особами територіальних органів.
 Впровадження чіткого механізму проходження документів дозволить суб’єктам господарювання проводити планові заходи щодо здійснення своєї діяльності.

Читайте детальніше :

Наказ від 23.12.2016 року № 517 «Про затвердження тимчасової технологічної картки адміністративної послуги»

Актуальна інформація щодо проведення державної санітарно-епідеміологічної експертизи

Гаряча лінія

Календар

Листопад 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Пошук